2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه،از وقتی مدرسم تموم شد همکلاسیام نیستن کسی نیست بهم حسادت کنه،اینا که میگن دخترخالم بهم حسادت میکنه یا فلان دختر میگم خوشبحالشون،اینکه بهت حسادت کنن باحاله ولی آسیبی که از سر حسادت میزنن نه چون تجریش کردم😐

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

نمی‌فهمم چرا حسادت میکنن بعضیاااا واقعا؟؟؟

ببین من یکی رو دارم که انقدر رو من گیره تیپ لباسا وسایل مدل مو آرایش همهههه چیزشو شبیه من میگیره یعنی بخدا خستم که یک مدل لباس و دقیقا همون رنگی که من پوشیدم رو میپوشه دبیرستان رشتتشو عوض کرد بیاد اومد مدرسه من همون رشته البته اخراج شد 😂تغییر رشته داد ولی من هر کار بکنم همون کارو میکنه دانشگاه رفتم اومد دانشگاه با این که قبلش میگفت دانشگاه چیه😂ازدواج نمیکنم و دلایل خودمو دارم دقیقااااا همون دلایل منو واسه ازدواج نکردن میاره اصلا کلا مریضه😒

یکی دیگه از دوستامم همینه لباس تنم ببینه به من نمیگه قشنگه به بقیه میگه بعدم میگه  ۰۰۰۰ سوسوله کلاس میزاره؟؟والا من مارک نمیپوشم ولی همیشه آراسته و تمیز و مرتب و شیکم و کلا ست میپوشم در حالی که لباسای خودش مارکه 

روانین

اره .شما چه اسیبی دیدی؟

رزمی کار میکردم توش عالیم کمربند مشکی باشگاهو هردفعه میزدم مامانش با صاحاب باشگاه نسبت داشت،لج کرد رفتم گفت تو از باشگاه فیلم گرفتی قایمکی گفتن دیگه رات ندیم تو باشگاه،حالم خیلی بد شد چون هم ناحقی کردن،همو پیام ندادن که نیا گذاشتن برم اونجا ضایع کنن،هردفعه دخترشو میزدم تو مبارزه اونم گریه میکرد دوست نداشت تو باشگاه از دخترش بهتر باشه،زن گنده بامن لج افتاده بود:/

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸