2777
2789
عنوان

عمل بینی

74 بازدید | 9 پست

سلام من بیست روزه بینیم عمل کردم از روزی که گچو برداشت سوراخای بینیم باهم فرق داشتن خییییلی اصلا شبیه ورم نیست شکلش کاملا متفاوته ممکنه خوب بشه؟ کسی تجربه داره؟ 😭😭😭

سلام عزیزم، من بینیم رو دو سال پیش عمل کردم، اصلا نگران نباش، تا یک سال ورم داره، و این نا هماهنگ بودن سوراخ های بینی طبیعی و تا چند ماه اول، یروز اینورش کجه یروز اونورش،  نگران نباش 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
سلام عزیزم، من بینیم رو دو سال پیش عمل کردم، اصلا نگران نباش، تا یک سال ورم داره، و این نا هماهنگ بو ...

اخه از اول سمت چپ شکلش فرق داره و خیلی بزرگتره 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیری به دکترت نشون بدی خیالت راحت بشه 

رفتم گفت ورمه بهتر میشه ولی از اولم بینیت قرینه نبوده میترسم بهتر نشه اخه یک سالم باید صبر کنم تا بشه ترمیم کرد 

انقد ضایس که بدون چسب روم نمیشه جلو کسی باشم 😢

رفتم گفت ورمه بهتر میشه ولی از اولم بینیت قرینه نبوده میترسم بهتر نشه اخه یک سالم باید صبر کنم تا بش ...

دکترت گفت از اولم بینیت قرینه نبود؟؟؟  بهش میگفتی خوب تو دکتر بودی من آمدم که تو عیب های بینیم رو درست کنی دیگه عنتر 

رفتم گفت ورمه بهتر میشه ولی از اولم بینیت قرینه نبوده میترسم بهتر نشه اخه یک سالم باید صبر کنم تا بش ...

هنوز بیست روز کمه برای ناراحت شدن و به فکر ترمیم افتادن عزیزم، من چهار ماه چسب میزدم،  البته دو ماه صبح تا شب ولی ماه فقط شبا موقع خواب، حتما چسب رو درست باید بزنی، بعدشم ورم طبیعیه و حتی کج بودن طبیعی گلم نگران نباش، ولی به دکترت بگو برات ماساژ بده، ولی بازم میگم تا شیش ماه اول همه جور اشکالی طبیعیه مگر اینکه دکتر واضح بهت بگه ترمیم لازم داری 

دکترت گفت از اولم بینیت قرینه نبود؟؟؟  بهش میگفتی خوب تو دکتر بودی من آمدم که تو عیب های بینیم ...

اره گفت از اولم قرینه نبوده

حالا نمیدونم واقعا قراره بهتر بشه یا نه حداقل یجوری بشه که یک سالو بشه تحمل کرد 😢

هنوز بیست روز کمه برای ناراحت شدن و به فکر ترمیم افتادن عزیزم، من چهار ماه چسب میزدم،  البته دو ...

نه گفت ترمیم نمیخواد ورم یک طرفس بهتر میشه  

ممنونم عزیزم امیدوارم بهتر بشه