اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 عنوان خیاط شدن 102 بازدید | 8 پست دوس دارم خیاط بشم چیکار باید بکنم ؟ میشه راهنماییم کنید 1401/09/26 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206496 باید برید کلاس وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22235 من دیپلم خیاطی دارم اول باید بری نازک دوزی یاد بگیری بعد ضخیم و مجلسی و در نهایت لباس عروس برای هر کدوم میتونی ازمون بدی مدرک اون دوره رو بگیری بعدش یه مدت وردست خیاط کار کنی حرفه ای شی بعدم ایشاالله مزون بزنی 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 باید برید کلاس کلاس چی ؟فنی حرفه ای ؟۱۲ امم بشدت از درس و مدرسه متنفرم میخوام هر چ زودتر خیاطی رو یاد بگیرم
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 من دیپلم خیاطی دارم اول باید بری نازک دوزی یاد بگیری بعد ضخیم و مجلسی و در نهایت لباس عروس&nb ... مرسی
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206496 کلاس چی ؟ فنی حرفه ای ؟ ۱۲ امم بشدت از درس و مدرسه متنفرم میخوام هر چ زودتر خیاطی رو یاد بگیرم&nbs ... ن کلاسای خصوصی هم میتونید برید وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22235 کلاس چی ؟ فنی حرفه ای ؟ ۱۲ امم بشدت از درس و مدرسه متنفرم میخوام هر چ زودتر خیاطی رو یاد بگیرم&nbs ... اموزشگاه های خصوصی زیر نظر فنی حرفه ای مدرک میدن ولی برا مدرکش باید تو فنی حرفه ای امتحان بدی 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 486 اموزشگاه های خصوصی زیر نظر فنی حرفه ای مدرک میدن ولی برا مدرکش باید تو فنی حرفه ای امتحان بدی ... من تو شهرستانمنمیدونپ اینجا برا خیاطی هم کلاس هس یا نه
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22235 من تو شهرستانم نمیدونپ اینجا برا خیاطی هم کلاس هس یا نه نمیدونم کجایی ولی میتونی به سایت فنی حرفه ای شهرتون مراجعه کنی ادرس بگیری یا بری مرکز فنی حرفه ای شهرتون 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵