2777
2789
عنوان

جاری 😬

871 بازدید | 11 پست

ی جاری بزرگتر دارم خیلی با حرفاش اذیتم میکنه اونم در مورد نظافت و تمیزی     خونه من همیشه تمیزه هیچوقت چیزی  وسط خونه پهن نیست هر چیزی سر جای خودش شنبه و یک شنبه هر هفته ام نظافت کامل خونه م رو دارم  البته چون خودم دوست دارم خونه مو تمیز میکنم      جاری بزرگتر م همیشه جلو همه میگه تو ظاهر خونت تمیزه من باطن خونه م تمیزع    مهم باطنه    مثلا امشب اومد ی سینی از تو کابینت خونه م برداشت شست برد برای استکانا  بعد بهش گفتم چرا شستی گفت احساس کردم کثیفه     واقعا لجم گرفت      بعد بری خونش همیشه رخت خواباشون پهنه میگه برا من مهم تمیزیه    چی بگم بهش آخه من فضول خانم    ۱۵ سال از من بزرگتره خرس گنده     

بگو مگ میخوای باهاش ازدواج کنی ک مهم باطنه 😂🤦‍♀️ اسکله

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباسیفون بکش تابره حیف اعصابت نیست پای یه آدم مزخرف بزاری عزیزم حسودیش میشه که خونت همیشه تمیزه ازحسادت 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

منم موافقم ک باطل باید کمیز باشه ولی به کسی ربطی نداره بگو اتفاقاباید هردو تمیز باشه اینکه همچی وسط باشه وحشتناکه بی سلیقگی خانم خونس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من ۱۳سال از جاریم بزرگترم 

چنان پاچه ورمالیدست که ادم‌میترسه جز سلام خداحافظ چیزی بگه 

بگم جاریت یه دست رو سر و کله من بکشههه🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اونو نگه چی بگه بگو اتفاقا مهم ظاهره  یکی میاد خونت نمیره دست بکشه رو ظرفای کابینت ک بیبینه گ ...

وواقعا    ولی حرکاتش خیلی رو مخه      برای من ی پا مادرشوهره😐      

من ۱۳سال از جاریم بزرگترم  چنان پاچه ورمالیدست که ادم‌میترسه جز سلام خداحافظ چیزی بگه  ب ...

من اگ از جاری بزرگترم جلو شوهرم بد بگم عصبانی میشه    کسی نباید ب خانم چیزی بگه چون عروس بزرگتره

من اگ از جاری بزرگترم جلو شوهرم بد بگم عصبانی میشه    کسی نباید ب خانم چیزی بگه چون عروس ب ...

والا منم عروس بزرگه هستم ولی دنبال فاز بزرگتر گیری و من اول اومدم نیستم و‌نبودم ولی جاریم خیلی دوست داره جا باز کنه من خواهرم ۷سال ازم کوچکتره سنخیتی با هم نداریم ولی به حال اینی که ۱۳سال کوچکتره 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋