2777
2789
عنوان

تنبیه نامادری

900 بازدید | 15 پست

سلام ۱۹سالمه 

پدرم معتاده  شیشه میکشه نامادریم با موادکشیدن این مشکل داره نامادریم فقط منو کتک میزنه پدرمم هیچی نمیگه طرف اونو همش مظلوم نمایی میکنه 

نامادریم با خانواده ی پدریمم دعواش شده

اونام میدونن چه آدمیه تروخدا راهنمایم چیکارکنم دارم دیوونه میشم میخام خودکشی کنم

🤦🏻‍♀️

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

زنگ بزن ۱۲۳

ببرنت بهزیستی

بفهمن بابات شیشه میکشه زود میبرنت

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امان ازبی مادری😭😭😭😭

والا من ۲۳ سالم بود پارسال

بیرون بودم

زنگ زدم ۱۲۳ 

با ننم قهر کرده بودم میگفتم نمیرم خونه🤣 اونام گفتن با ما بیا  حکمتو بگبریم ببریمت بهزیسی

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
میگن به سن قانونی رسیدی بروشکایت کن😭😭😭😭😭😭😭

برو سرکار

کمتر خونه باش

باهاشونم اصلا بحث نکن حقوقتو گرفتی برو پانسیون زندگی کن

یاهم درس بخون فرهنگیان قبول شی هم درس بخونی هم خوابگاه بمونی هم حقوق بگیری

فوت کردن 

قوی باش

سعی کن درس بخونی رتبه خوب بیاری و شغل خوبیم بدست بیاری

به حرف آسونه ولی دیگه ارامش داری

هیچوقت دنبال خلاف و مواد نرو حتی یه خلاف کوچیک

آیندتو تباه نکن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
وکالت میخونم

برو دفترای ثبت قضایی برای کار

شده پاره وقت ولی خونه نمون

مواقعیم که خونه ای سرت بکار خودت باشه 

اونام محل نده دهن بدهن نشو خودشون ساکت میشن

البته یجاهایی شاید خیلی بهم بریزی ولی تحمل کن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤