2777
2789
عنوان

Ivf و ذخیره پایین

241 بازدید | 39 پست

انقدر دلم گرفته

تپش قلب دارم احساس میکنم هر لحظه ممکنه قلبم وایسه.

بچه ها من به دعاتون نیاز دارم.

خیلی خیلی نیاز دارم،

از خدا میخوام درهای رحمتشو براتون باز کنه،برام دعا کنین ،فارغ از نتیجه راضیم به رضاش 

ولی کاش منم بتونم معجزه مادر شدن و تجربه کنم،

من به امام زمان خیلی اعتقاد دارم به بزرگیش واسطه بشه برامون گره گشایی کنه،

ما که دستامون خالیه خالیه 

یا غیاث المستغثین مارو تنها نزار ♥️♥️♥️

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

ان شاءالله به دعای امام زمان مادر بشی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام همدرد.منم منتظر معجزه ام ی نگاه

انشاالله به زودی زود یه معجزه زندگیمونو روشن کنه🥺🥺

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

ب امید خدا ب زودی دامنت سبز میشع  ❤️

ان شالله همه چشم انتظارا     مادر شن و ب ارزوشون برسن 

ماهم در کنارش ❤️

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ان شاءالله به دعای امام زمان مادر بشی

امین،

انشاالله امام زمان حامی و حافظتون باشه مهربونم 

عزیزم چند سالتع و ذخیرت چقدره

31 سالمه،

ذخیرم

۳/.🥺😭

انشالله همین زمستون نتیجه میگیری بچه ات به دنیا اومد پاییزی بشه باهاش بری عکس های پاییزی بگیری عزیز ...

چ دعای قشنگی❤️

ب امید خدا ب زودی دامنت سبز میشع  ❤️ ان شالله همه چشم انتظارا     مادر شن و ب ...

امین

انشاالله به زودی زود نی نی قشنگتو تو بغلت بگیری🥺🥰

من تازه باردار شدم..اونم خیلی سخت..بعضی وقتا کمرم داره نصف میشه..یا از درد پا نمیتونم بخوابم..ولی حاضرم هررردردی رو‌تحمل کنم ک فقط ۸ هفته برم ببینم قلبش تشکیل شده و سالمه .. حاضرم همه جوره اذیت شم ولی صحیح و سالم بیاد بغلم..تازه ۵ هفته و ۴ روزمه..اما انقد ب تغذیه  و قرصام اهمیت میدم ک ی وقت کمبودی نداشته باشه 🥺🥺 خیلی حس قشنگیه و پر از استرس ..از خدا می‌خوام ب زودیه زود ب حق همین شبای عزیز ی نی نی صحیح و سالم به همه منتظرا بده.انتظار خیلی سخته 

31 سالمه، ذخیرم ۳/.🥺😭

خوشگل من ۳۵ سالمه.اندومتریوزم.آندپمتریوز نمیزاره باردار شم باید عمل کنم و برش دارم اما اگه عمل کنم ذخیره تخمدانم ازین ک هس کمتر میشه و ناباروریم ممکنه ناممکن تر ازین بشه.یعنی نه راه پیش دارم نه راه پس.پاک موندم چ کنم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
انشالله همین زمستون نتیجه میگیری بچه ات به دنیا اومد پاییزی بشه باهاش بری عکس های پاییزی بگیری عزیز ...

مرسی فدای دل بزرگ و مهربونت،

انشاالله بهترینها سهم دل مهربونت

خوشگل من ۳۵ سالمه.اندومتریوزم.آندپمتریوز نمیزاره باردار شم باید عمل کنم و برش دارم اما اگه عمل کنم ذ ...

عزیزم  نمیشه اول  با دارو تخمک تقویت کنی و تخمک فریز بعد عمل کنی؟