2777
2789
عنوان

میخچه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 9551 بازدید | 86 پست
عه من فک کردم ریشش همون سفیدس 🥴

نه اون قلمبه که دراوردی منم دراوردمش سفیده که سفته 

ولی ریشه نیست بازم بزن داره خوب میشه .ریشش یکم سیاهه تو عکسی که دادی انگار تو اون سوراخه یکم سیاهه کم مونده برسی

نه اون قلمبه که دراوردی منم دراوردمش سفیده که سفته  ولی ریشه نیست بازم بزن داره خوب میشه .ریشش ...

اینم عکس امروز این الان وسطش قرمزه گوشتمه؟

احساس میکنم انقد کندم با ناخن گیر رسیدم به گوشت پام میترسم محلول رو بزنم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون قلمبه که دراوردی منم دراوردمش سفیده که سفته  ولی ریشه نیست بازم بزن داره خوب میشه .ریشش ...

این عکس واضح تره فک کنم. 

اینم بگم این سری پوستشو خاسم بکنم یهو کلی پوستش اومد سری پیش تیکه تیکه میکندم بزور این سری راحت کنده شد 

این عکس واضح تره فک کنم.   اینم بگم این سری پوستشو خاسم بکنم یهو کلی پوستش اومد سری پیش ت ...

مثله اینکه تموم شده دیگه نزن بزار سه چهار روز بمونه ببین باز قلمبه میشه یا صافه 

ببین با کف انگشتت روشو فشار بده ببین دردت میاد یا نه 

اگه احساس درد تو اون قسمت نداشته باشی احتمالا رفته

امروز این شکلی شده درد هم میکنه همچنان😢

با کف انگشتت یکم فشار بده ببین حس میکنی داخلش یچیزی هستو درد میکنه یا نه صافه 

اگه حس دیدی درد میکنه بدون هنو مونده ریشش 

با ناخونت فشار ندی با کف انگشتت .اصلا راه رفتنی معلوم میکنه انگار یچی داخلشه

با کف انگشتت یکم فشار بده ببین حس میکنی داخلش یچیزی هستو درد میکنه یا نه صافه  اگه حس دیدی درد ...

اره انگار یه چیزی داخلشه ببینم فردا پس فردا بتونم میرم دکتر نگا کنه دستت طلا بابت راهنمایی هات 😍🙏🏻🌹