2777
2789
عنوان

میخچه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 9551 بازدید | 86 پست

اسی برای میخچه یه درمان بهت میگم...رد خور نداره 

من ۲۰تا میخچه که سه ماه امونم رو بریده بود فقط با همین روش از بین بردم...

اول از همه از این چسب های بانداژ بخر...بهشون باند شکسته بندی هم میگن...

بعد سیر رو له کن،قرص چرک خشک کن رو پودر کن بریز روی سیر ها اون خمیر مانندی که به دست میاد رو بزار روی یه تیکه کوچولو پنبه بزار روی میخچه،با اون چسب بانداژ محکم ببند...

بعد ۲۴ساعت باز تکرار کن همین کار رو...

حدودا بعد سه روز برای من افتاد...یه روز رفتم حمام،از حمام که اومدم روش رو با ناخن یکم خراش دادم،یهو مثل یدونه ماش از پوست پام دراومد...

اگه از اون گردالی قرمزا هست 

مواد داخلشو با چاقو دربیار بزار رو میخچه بعد با چسب لیفت که قشنگ میچسبه ..دور تا دور انگشتتو چشت بپیچ بزار چند روزی بمونه بعد بازش کن بشور باز دوباره ..انقد تکرار کن تا بره بزا عکس انگشت پامو بدم ببین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی برای میخچه یه درمان بهت میگم...رد خور نداره  من ۲۰تا میخچه که سه ماه امونم رو بریده بود فق ...

من سارام   

ایشالا ک با همین محلول درست میشه اگه نشد این درمانی که شما گفتین هم تست میکنم ممنون از لطفتون  

من سارام     ایشالا ک با همین محلول درست میشه اگه نشد این درمانی که شما گفتین هم تست میک ...

اسی مخفف استارتره😂😂😂اصطلاحه تو نی نی سایت...

اون محلولا به نظر من که فقط علافیه...من یه ماه زدم درست نشد

عه چرا دورش قرمزه برا من سفیده

مواده قرمز شده 

بعدش که یروز نمیزنی به پات 

روی میخچه خشک میشه درواقع همون مواد قرمزه روی پا را با ناخونت جدا میکنی پوست اضافه را اصلا هم درد نداره چون خشک شده

ن برا من کلفت تر شده بود  میگم دو هفته تغییر نکرد یهو افتاد

عه پس ممکنه تو ظاهرش تغیری نبینم بعد بیفته 

همون اینارو میخاسم بدونم که میزنم شکلش اینا عوض میشه تا بدونم کی خوب میشه 

ممنون از لطفتون  

عه پس ممکنه تو ظاهرش تغیری نبینم بعد بیفته  همون اینارو میخاسم بدونم که میزنم شکلش اینا عوض می ...

به ریشه که برسی .اندازه سر سوزن سیاهه 

من اول فک کردم خون مردگیه چون دوتا میخچه زده بودم دیدم برا دومی هم همونجوره بعد فهمیدم به ریشه رسیدم بازم از مواد قرمزه زدم خشک شد کامل پام تمیز شد