2777
2789
عنوان

میخچه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 9551 بازدید | 86 پست

یه گوجه ببر ببندرومیخچه تاصبح بخواب خوب میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

محلول رو ک میزدی دیگه تا سری بعد ک دوباره بزنی پاکش نمیکردی؟

ن پاک نمی‌کردم بعد میخواستم بزنم با صابون میشستم زخمی میکردم باز میزدم 

هم رو خودش میزدم هم دور تا دورش 

صبح ظهر آخر شب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه یه کرم مرطوب کننده بزن دور میخچه که اون اسید پوستتم نسوزوته 

بعد با یک گوش پاک کن اسیدو بزن رو میخچه

عرض ۱۰ روز نابود میکنه میخچه رو

اه اه خیلی بده این میخچه خیلیم درد داره 

برا من تازه ریشه زده بود به دوروبرش  خیلی چندش بود اه

خداروشکر ۱۰ روز استفاده کردم از این اسید بعد کلا از بین رف

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عه یه روزه خوب میشه؟    

بذارنشدبازبذار زودخوب میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ن پاک نمی‌کردم بعد میخواستم بزنم با صابون میشستم زخمی میکردم باز میزدم  هم رو خودش میزدم هم دو ...

من دورش وازلین میزنم ک پوستم آسیب نبینه البته رو دارو نوشته بود وازلین بزنین دورش

کاش عکسش بود ادم میدونس چ شکلی میشه موقع افتادن من انقد میترسم      

اصلا عادی شد ببین زیرش پوسته خودم بود یه قطره هم خون نیومد شاخام درومد 

ب هر نشون میدادم دهنش باز میموند 

میخچه ی من خیلی بد بود بااااد کرده بود 

اول اینکه یه کرم مرطوب کننده بزن دور میخچه که اون اسید پوستتم نسوزوته  بعد با یک گوش پاک کن اس ...

اره دورش وازلین زدم.  

بعد که محلول رو زدم بزارم بمونه روش تا سری بعد؟

برا منم دوتاس یکیش کف پامه یکیش خیلی ریزتر از اون یکی روی انگشت شصت پامه اول کف پامو محلول میزنم ببینم خوب شد به شصت پامم بزنم