2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 18 پست
بله اون مدلشم هست ولی من چیزی ک اطرافیان دیدم دختر بهتر بوده برا پدر ومادر خواهرشوهر من تا لحظه ای پ ...

خدا اولاد سالم و عقل مند بده و ماهم بتونیم خوب تربیتشون کنیم 

یکی میشناسم مادره عاشق دختراش بود فقط دخترم دخترم میکرد واسه دخترش گریه میکرد ک سختی میکشه تو زندگی اونم سختی خواصی نبود کمبود مالی ک صدبرابر ما داشت ولی بیشتر میخواست واسه دخترش از بد زمانه مادره زمین گیر میشه چشماش کم سو دختراش ۲تان سمت مادرشون نمیان 

خدا اولاد سالم و عقل مند بده و ماهم بتونیم خوب تربیتشون کنیم  یکی میشناسم مادره عاشق دختراش بو ...

خیلی خیلی اندکه دختر نامردی کنه من واقعا ندیدم ...حتی بدشم از خوب پسر خوبتر بوده

بخدا ربطی ب تربیت نداره دیدم ک میگم چون دختر احساسی تره...

ولی من میگم انشالله احتیاج این دست ب اون دست نیفته

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا اولاد سالم و عقل مند بده و ماهم بتونیم خوب تربیتشون کنیم  یکی میشناسم مادره عاشق دختراش بو ...

راستی اگه این مدل باشه برادرشوهر وخواهرشوهر من یه پدر ومادر تربیتش کردن

بی تاثییر نیس تربیت خب زات هر کیم ب خودش برمیگرده  انشالله خدا بچه های خوب بهمون بده من پسر دا ...

اره واقعا درست میگی پسر خوبم من زیاد دیدم گلم منم دوست دارم یه پسر داشته باشم ولی واقعا فکرشو میکنم با این شرایط سخت اقتصادی دنیای نامرد نکنه شغل نداشته باشه وتربیت پسر خیلی سخته واقعا توانشو در خودم نمبینم واینکه پسرها تو نوجوانی یکم سرکش میکشن یه مادر قوی و مهربون از پسشون برمیاد‌...والی فک کن بری خواستگاری براش😍😍😍😍ایشالله دامادی پسرات😘