2777
2789
الان شما کامل بلدید؟ من تو ریتم مشکل دارم چیکارکنم؟ ول کنم؟

منم اين مشكل بزرگترين مشكلم بُود 

تنها راهش هم تمرينه ، درساي تمريني رو بذاري با مترونوم با ريتم خيلي آهسته شروع كني و بعد اونقدر بزني تا بتوني همون درسو كم كم ريتمش رو تند و تندتر كني 

يعني يه درس شايد بالاي ١٠٠ بار تمرين 

خيلي حوصله ميخواد واقعا كه من نداشتم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ درس رو هم بهتره حفظ كني بعد سعي كني رو ريتم تمرين كني 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن هم مهمه به نظرم  تو بچگي آدم ريتم جا ميفته براش خودبه خود ولي تو بررگسالي خيلي با مترونوم ك ...

استعداد هم خیلی مهمه ولی من میگم علاقه ک داشته باشی تو پیری هم آدم بره حداقل برای دل خودش عاب مینوازه 

شما حداقل وقتیایی ک ناراحتی یا دلت گرفتس بری پیش سازت و برای خودت بنوازی همین خیلی ارزشمنده 

توی ساز هر چقدر هم ک پیش بریم بیشتر یاد میگیریم  برای ریتم شما باید به موسیقی گوش بدید  ...

بله يادم رفت بگم 

واقعا هر چي بيشتز گوش بدين موسيقي گوش بيشتر قوي ميشه هم نت خواني ادم قوي ميشه و هم گوش آدم در نت شدن و هم يادگيري ريتم 

نه ریتم برای من جا نیوفتاده ۱۵ سالمه

ميدوني بزرگترين نقطه ي قوتت الان چيه ؟ سنت! چون هنوز پر از انرژي هستي در مقايسه با يه ادم بزرگتر ( شايد خودت الان بگي اينطور نيست ولي هست😁) در ضمن هنوز درگير زندگي بزرگسالي نشدي كه فكر و خيال داشته باشي و دغدغه هاي بعد از دبيرستان واقعا زياده پس تمركزت از يه ادم ٢٥ ساله به مراتب بيشتره  حتما از اين پوئن مثبت استفاده كن و زمان بذار ، هم گوش بده هم هر شب خودت رو موظف كن مقدار زمان مشخصي نمرين كني ، عين مسواك زدن اينو هم يه الزام هر شبه كن تو زندگيت ، قطعا به جاهاي خوبي ميرسي 

ميدوني بزرگترين نقطه ي قوتت الان چيه ؟ سنت! چون هنوز پر از انرژي هستي در مقايسه با يه ادم بزرگتر ( ش ...

وای راست میگی؟🥺

نوازندگی کنسرت رو خیلی دوست دارم😍🥺

اما وقتی به ریتم فکرمیکنم احساس میکنم بی استعدادم🥺🥲

وای راست میگی؟🥺 نوازندگی کنسرت رو خیلی دوست دارم😍🥺 اما وقتی به ریتم فکرمیکنم احساس میکنم بی است ...

انشاله چرا كه نه 😍سيروان خسروي هم اگه اشتباه نكنم تو نوجووني شروع كرد الان استاديه تو كار خودش، والله ريتم رو منم سالهاست درگيرم باهاش ، دركت ميكنم شما كه از من خيلي جوونتري حوصلت بيشتره و ذهنت خالي تره ، حتما علاوه بر روشي كه دوستمون گفت كه گوش بدي زياد 

درسي كه دازي رو هم حفظ كن بعد با اون همون روش كه گفتم تمرين كن 

راهش فقط تمرينه ! نوازنده هاي اركستر ساعتها تمرين ميكنن در روز ، بعضا هشت ساعت تمرين دارن ، اگه كار آسوني بُود الان همه نوازنده بوذن ، خيلييييي كار زمانبر و سختيه اما بدستش بياري يه عمر دوست و رفيق تنهايي هات ميشه

من مشكلم همين حوصله هستش 🤦🏻‍♀️ اما يادت باشه تمرين پيوسته اما كم به مراتب بهتر از تمرين زياد اما نامنطمه ، دست هر روز بايد تمرين كنه ، شذه نيم ساعت بذاري در روز اينو عادت كن تو خودت موفق باشي عزيزم 🌹

وای راست میگی؟🥺 نوازندگی کنسرت رو خیلی دوست دارم😍🥺 اما وقتی به ریتم فکرمیکنم احساس میکنم بی است ...

اينم اضافه كنم بي استعداد نيستي واقعا سخته خب درك ريتم و عملي كردنش ! مث زبان ميمونه ، موسيقي هم زبانه ديگه! ، فقط  به جاي دهن، با دست حرف ميزنيم ! يه زبان خارجي بخواي ياد بگيري كمِ كم دو سال ميكشه چه برسه به زبان ناشناخته اي مث موسيقي! 

كسي كه تو بچگي زبان ياد ميگيره اصلا نميفهمه پروسه چي بُود فقط بلد ميشه و حتي مث يه آدم نيتيو ميتونه حرف بزنه و بفهمه ، ولي از سن ٩-١٠  سال به بعد ديگه شروع زبان مث بچگي نيست ولي به اين معني هم نيست كه طرف ديگه نميتونه در حد عالي ياد بگيره ، فقط پروسه ي يادگيري متفاوت ميشه ، ديگه بايذ نشست و تمرين كرد و خلاصه ياد گرفت

موسيقي هم همينه ، اونايي كه سن خيلي كم شروع ميكنن خيلي سريع ريتم براشون دروني ميشه ، اما واقعا هر كاري فقط تمرين ميخواد