2777
2789
عنوان

درد های طبیعی در هفته ی ۲۴ بارداری

9664 بازدید | 18 پست

سلام.خانما ‌.تو هفته ی ۲۴ چه داردایی دارین یا داشتین؟ 

چه حالتایی داشتین؟

حرکتای جنینو کحا حس میکردین؟ من خودم خیلی پایین تو واژنم.میزنه دردمم میگیره.

درد رحم طبیعیه چون جنین داره رشد میکنه. من حرکاتش هم پایین و بالا بود. الانم تا زیر حلقمه😂 لگد میزنه ب قفسه سینه ام با اینکه نفسم بند میاد ختدم میگیره  از اونورم لگد میزنه به واژنم داغون میشم  ولی بازم میخندم و قربون صدقش میرم... کلا بچه ناآروم و شیطونیه 

احساس انفجار دارم .پوست شکمم کشیده میشه بااینکه شکمم بزرگ نیست.

منم مثل شما تکونهاشو پایین حس میکنم که خب طبیعیه.چون بچه بریچه داره پا میکوبه به مثانه و قسمت پایین.وااای مخصوصا وقتی دسشویی داری عجله داری نی نی هم میکوبه رو مثانهههههه 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😝😝😝🤣🤣🤣🤣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد رحم طبیعیه چون جنین داره رشد میکنه. من حرکاتش هم پایین و بالا بود. الانم تا زیر حلقمه😂 لگد میزن ...

ای جونم🤩🤩🤩من وقتی به پهلو میخوابم احساس میکنم از زیرم مار داره رد میشه😲😬😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
درد رحم طبیعیه چون جنین داره رشد میکنه. من حرکاتش هم پایین و بالا بود. الانم تا زیر حلقمه😂 لگد میزن ...

من درد واژن دارم.پهلو کمر‌.لگن دل درد داغونم یعنی

احساس انفجار دارم .پوست شکمم کشیده میشه بااینکه شکمم بزرگ نیست. منم مثل شما تکونهاشو پایین حس میکنم ...

منم .اتفاقا شکمم کوچیکه ها ولی همه جاش درد میکنه انگار داره از داخل پاره میشه.واژنم درد میکنه.کمرم لگنم..همه جام اصلا

من دلدردددد واژن درد كمر درد اصلا روبه موتممممم ادم نيستم سرمم يساعت درد ميكنه ...

عزیز دلم.هفته ی ۱۳ و ۱۴ رحم داره از لگن خارج میشه این دردا طبیعیه منم داشتم

منم .اتفاقا شکمم کوچیکه ها ولی همه جاش درد میکنه انگار داره از داخل پاره میشه.واژنم درد میکنه.کمرم ل ...

شاید داری جا باز میکنی.

به دکترت گفتی؟ 

واسه درد کمرو لگن شیاف پروژسترون میدن.

شاید داری جا باز میکنی. به دکترت گفتی؟  واسه درد کمرو لگن شیاف پروژسترون میدن.

اره بابا صبح بیمارستان بودم.همش میگن طبیعیه تازه هم سونو بودم والا.شاید چون من ۵۰ کیلوام و لاغرم حتی تکوناشم واسم دردناکه.شما چی؟