2777
2789
عنوان

درس خواندن برای یه امتحان مهم

914 بازدید | 32 پست

عرض سلام و ادب 

امیدوارم همگی خوب باشید دوستان 

همونطور که می دونید ۷ و ربع شب هست.

و من فردا یه امتحان خیلی مهم دارم. تقریبا خیلی کم خوندم براش.

ولی اگه الان شروع کنم و تا صبح بخونم میشه جمعش کرد.

ولی مشکلی که دارم اینه که اصلا حوصلشو ندارم.

حال درس خوندن نی اصلا...

خواهشی که داشتم اینه که 

بهم بگید و کمک کنید

و تجربیات خودتون رو بفرمایید

که اولا جوری این بی حوصلگی در درس خوندن رو برای امشب بر طرق کنم و هم اینکه چطوری می تونم تا صبح بیدار وایسم.

ممنون میشم کمک کنید

امتحان چی خب؟

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیست

چندمی؟ 

امتحان نوبت اول؟

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

خودتو هی چک بزن و بکوب به دیوار که خوابت نبره😐😂

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

از چیزی ناراحتی؟

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
دانشگاه میان ترم 

هعی(゜ー゜)(。_。)

من چون زمانی که ناراحتم یا افسرده میشم این طوری میشم الانم همینطور شدم 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
برای نصفه شب که آره ولی برای الان من اصلا مشکلم خواب نیست  مشکلم بی حوصلگی برای درس خوندنه

دیکه مجبوری دیگه     امتحانو که دادی اومدی خونه ظهر با خیال راحت می خوابی و استرس اینکه امتحانتو چیکار کردی نداری

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای