2777
2789
عنوان

چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 51 پست
از نظر من کلا نباید گزارش می‌زدی  پس نمیتونم نظری بدم

اصلا من تگ ایشون رو ندیدم خودم بستم تاپیک رو چون ممنوعه دسترسی استارتر و کسانی که راهنمایی بدن بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با این دلی ک داری این ذکرایی ک میگیری پشیزی پیش خدا ارزش نداری  اینقدر تگ کن تا خسته شی

ایشون نمیخواد محیط سایت خراب بشه پس فردا هر چی افراد مزاحم هست بیان اینطوری تاپیک بزنن

کسی که سوال داره میتونه سر بسته تر بپرسه هر چند کلا ممنوعه ولی نه انقدر واضح که فلان کارو کردیم بعدم تاپیک قبلیش سوالشو پرسید جوابم گرفت همه گفتن باردار نیستی ولی شک داری قرص بخور پس دلیلش چی بود دوباره تاپیک زد؟

این کاربر کار اشتباهی نمیکنه کار درست رو میکنه اینجا پسر و دختر یازده ساله تا 15 ساله هستن متاسفانه و درست نیست کسی تاپیک بزنه اونقدر واضح سوال جنسی بپرسه 

ایشون نمیخواد محیط سایت خراب بشه پس فردا هر چی افراد مزاحم هست بیان اینطوری تاپیک بزنن کسی که سو ...

نی نی یار بعضیا واقعا براشون سواله ک میپرسن اخه اینجا فقط تاپیکای مادرشوهری ازاده پس چرا سایت بارداریه؟

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
گفتع بود با همسرش رابطه داشته لا‌پایی منتها عایا حامله میشه یا نه همین 

همین؟ خیلی کمه؟ نیاز بود انقدر واضح بپرسه؟ نمیتونست بگه رابطه سطحی؟ بعدم تاپیک قبلیش رو دیدین؟ همین رو پرسید همه گفتن باردار نیستی ولی شک داری قرص بخور اسم قرصم بهش گفتن 

اینجا اقایون هستن بچه های کم سن هستن درست نیست هر سوالی پرسیده بشه

محیط سایت رو سالم نگه دارید شاید پس فردا دختر یا پسر یا خواهر کم سنتون امد تو سایت لااقل محیطش امن و سالم باشه با اینطور سوالات سایت پر میشه از مردای مزاحم و مریض 

وقتی مخالفت نکنین و طرفداری کنین جای تاپیکهای دیگه فقط این سوالات رو میپرسن سایتو باز میکنین می بینین تمام تاپیکها در این مورده تو هر تاپیکم چند نفر مزاحم کاربرا شدن من یه نفرم میتونم کل تاپیکها و مزاحمها رو زود ببندم؟ پس از همین الان مخالفت کنین و نذارین محیط سایت به اونجاها کشیده بشه که خودتون شاکی بشین از تاپیکهای جنسی

نی نی یار بعضیا واقعا براشون سواله ک میپرسن اخه اینجا فقط تاپیکای مادرشوهری ازاده پس چرا سایت باردار ...

مگه بارداری مسئله جنسیه؟ خب در مورد بارداری و مشکلاتش هست سایت بارداری همسرداری و خانواده هست نه مشکلات جنسی

من هر کس تو تاپیکهای جنسی راهنمایی میده رو دسترسیش رو میبندم پست بالایی رو بخونین

سوال دارن برن کلینیک بپرسن خیلی هم خوب جواب میدن متخصص ها