2777
2789
عنوان

حسودشدن

48 بازدید | 3 پست

سلام بچه های نی نی سایت ببخشید من  ی سوال دارم میشه اگر منو راهنمایی کنید. ی ساله با پسری اشنا شدم همه جوره خوبه. اما سره یه اخلاقش من مشکل پیدا کردم . اونم اینه ک تو اینستا همه ی دخترا رو از دمممم  فالو داره  و لایک میکنه و کامنت میذاره . از دخترای شهر خودمون و آشنا و نزدیک گرفته تااااا  دور و ناشناس. خب ی سری آدما مشهور و بلاگر و این چیزان اشکال نداره اما ن همه ی دخترا .واقعا چ لزومی هست همه  دخترا رو لایک کنه و کامنت بذاره . من حساس شدم  . خودمم دوسته دختر زیاد دارم  هررر پستی جدید برام بالا میاد زودتر از من لایک اون  زیرش میبینم واقعا رفته رو مخم و ناراحت میشم. دلم میگیره.ب قول معروف حسادت زنونه میاد سراغم. اخه بعضی وقتا با من کامل صحبت نمیکنه میگ کار دارم بعد وقت و حوصله  داره اینارو لایک کنه

به نظر شما چ رفتاری باید  کرد؟ واقعا حساس باید شد و چیزی باید گفت یا ن ایرادی نداره من حساس شدم . تو رو خدا  بگین🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com