2777
2789
من الان دوازدهمم دهم از دو پایه ی دیگه سنگین تر و سخت تره وگرنه یازدهم و دوازدهم مث آب خوردنن

به جا اینکه دهما تازه اومدن یه کم آسون میگرفتن براشون یهو اینجور سختش کردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان دوازدهمم دهم از دو پایه ی دیگه سنگین تر و سخت تره وگرنه یازدهم و دوازدهم مث آب خوردنن

😄چون هنوز تو دوازدهم به قسمتای سخت نرسیدی مخصوصا زیست

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
برعکس نیست؟ دوازدهم که باید سخت تر باشه باید هم درسای دو پایه رو مرور کنی هم درسای خودت هستن و...

والا من دوازدهمم 

از دوتای دیگه آسون تره

اول دوازدهم آسونه

بعد یازدهم

بعدم دهم

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
😄چون هنوز تو دوازدهم به قسمتای سخت نرسیدی مخصوصا زیست

فصل ۵ زیست زیاد نیست بنظرت؟

اتفاقا زیستش از دوپای قبل هم شیرین تره

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
فصل ۵ زیست زیاد نیست بنظرت؟ اتفاقا زیستش از دوپای قبل هم شیرین تره

فصل پنج و شش دوازدهم خیلی چموشه تستای سختی هم ازش میاد زیست دهم و یازدهم برا من خیلی آسون بود ولی دوازدهم سخت چون یجوری بود که خیلی جاهاشو نمیتونستم تصور کنم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
فصل پنج و شش دوازدهم خیلی چموشه تستای سختی هم ازش میاد زیست دهم و یازدهم برا من خیلی آسون بود ولی دو ...

درسته که هر پایه ای سختیای خودشو داره ولی اصل فصل ۳ به بعد زیست یازدهمه که اگه ضعیف باشه کلاهت پس معکرست

درسته که هر پایه ای سختیای خودشو داره ولی اصل فصل ۳ به بعد زیست یازدهمه که اگه ضعیف باشه کلاهت پس مع ...

من تو زیست یه روشی داشتم اونم این بود که همیشه تو ذهنم همه چیزو تصور می‌کردم و به هم ربط میدادم از همون دهم هم تست ترکیبی میزدم دهم و یازدهم چون مربوط به بدن بود باهاش مشکل نداشتم ولی دوازدهم زیاد قابل تصور نبود ولی باز مجبور بودم بخونم تو کنکور ۸۸ درصد زدم

من تو زیست یه روشی داشتم اونم این بود که همیشه تو ذهنم همه چیزو تصور می‌کردم و به هم ربط میدادم از ه ...

هر کی نظر خودشو داره

من تو زیست یه روشی داشتم اونم این بود که همیشه تو ذهنم همه چیزو تصور می‌کردم و به هم ربط میدادم از ه ...

میتونم بپرسم رتبه ات چند شد؟

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 
میتونم بپرسم رتبه ات چند شد؟

دو رقمی