2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته ۷

364 بازدید | 27 پست

سلام دوستان. من الان ۷هفته و ۱ روزم. لکه بینی داشتم دکترم شیف فرتیژست داد و گفت واژینال تاثیرش بیشتره ولی از دیروز لکه بینیم بیشتر شده. ممکنه بخاطر مصرف واژینال شیاف باشه؟ مقعدی استفاده کنم بهتر نیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر ۴ساعت یکبار استفاده میکنی؟ اگر از حد لکه بینی بیشتر شد  حتما برو دکتر

روزی یه دونه. البته دکترم گفت هروقت لکه دیدی بزار ولی اون موقع روزی یه بار می‌دیدم الان بیشتر شده نمی‌دونم چقدر باید استفاده کنم

روزی یه دونه. البته دکترم گفت هروقت لکه دیدی بزار ولی اون موقع روزی یه بار می‌دیدم الان بیشتر شده نم ...

عزیزم بهتره بری دکتر 

اگر خونریزی افتادی احتمال سقط هستش 

برو دکتر 

من خونریزی دارم هفت هفته و یک روزم اگ ب تاپیک های قبلیم توجه کنی  شما سونو دادی تو هفت هفته؟؟

یه سونو ۶ هفته و ۴ روز رفتم که گفت قلب تشکیل شده ولی سن حاملگی رو ۵ هفته و ۵ روز گفت که دکترم گفت یک هفته اختلاف طبیعیه. دیشب دوباره رفتم سونو ۷ هفته بودم ولی سن حاملگی گفت کمتر از ۵ هفته و کیسه زرده هم هنوز قابل مشاهده نیست‌. البته سونو اول واژینال و دومی شکمی بود. حسابی گیج شدم

چقدر بد منم میترسم سقط شه 🥺 گفتن بارداری پوچه ولی کیسه زرده دیده شده ۱۳روز دیگ میرم تکرار سونو&nbs ...

بارداری پوچ یعنی جنین وجود نداره 

منتظر چی هستی برو دکتر 

عزیزم بهتره بری دکتر  اگر خونریزی افتادی احتمال سقط هستش  برو دکتر

خونریزی که نیست ولی لکه بینیم تعداد دفعاتش بیشتر شده. از دیشب اینجوری شدم امروزم که جمعه بود دکترم نبود منتظرم تا فردا زنگ بزنم بپرسم 

یه سونو ۶ هفته و ۴ روز رفتم که گفت قلب تشکیل شده ولی سن حاملگی رو ۵ هفته و ۵ روز گفت که دکترم گفت یک ...

کیسه زرده دیده نشه ک قلب تشکیل نمیشه 

شکمی قطعا اشتباه کرده 

سونو واژینال توش شکی نیس قلبش تشکیل شده مطمئنا