2777
2789

من امسال درسام خیلی خوب شده نسبت به پارسال، پارسال دهم بودم افسردگی داشتن، مجازی بود، تغییر مقطع و هزار مشکل دیگه، امسال نخونم هم زیست 7 از 10 میشم یا مثلا شیمی نخونم 8 از 10 میشم بقیه درسام تم به همین صورت ولی پارسال درسای تخصصیمو افتادم کلن🥲 به نظرتون از الان شروع کنم برای درسام وقت بزارم نوبت اول میتونم معدل بالای 19 یا حتی 20 بشم؟ 

خیلی دوس دارم به همه بگم میتونم 

رشته تجربیم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

منم انتخاب رشته دارم نمیدونم چی برم اصلا 😭

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمرات مستمرت چطوره ؟؟؟؟؟؟

چون برای معدل نمرات مستمر هم مهمن

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  
منم انتخاب رشته دارم نمیدونم چی برم اصلا 😭

هر چی دوست داری و اصلن به خودت نکو من هوش فلان رشته رو ندارم، اصن به نظر من هوش یه چیز مضخرفه ، نخبه و اینا نداریم به اونایی میگن نخبه که تلاششون بیشتر بوده نه هوش

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792