2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون درد هم داری؟  من خلط ندارم ولی سردرد اینا دارم دندون پرشکم گفت دندونت سالمه سینوزیت هستش ...

بله دندون بالام تازه درستشم کردم اما درد میگیره. انقدر هر روز گلو درد دارم خسته شدم

من دارم و بله همینجوریم مخصوصا به زمستون که نزدیک میشه😪

وای اعصابم داغونه دیگه. والا یه حمام جرات نمیکنم برم بعدشم هر روز گلو درد و سردرد روانی شدم دیگه تمومی نداره. تازه تابستونم کولر بابامو در میاره

من آبریزش بینی شدید دارم فقط اونم وقتی برم بیرون هوای سرد بخوره تو صورتم اینطور میشم الان که هوا سر ...

وای سشوارو نگو که بدبخت تمام موهام به خاطر کلم از دست سشوار خشک و خراب شده😖

وای پس راس میگن عمل الکیه

الکیه به خدا من نابود شدم سر این سینوزیت کوفتی اخرین بار سال ۹۸ عمل کردم الان که زمستون شده یهو نصف شب از خلط پشت حلق در حال خفه شدنم. سر دردام دوباره برگشت ابریزش بینی یهو بدون هیچ پیش زمینه خدا نکنه باد سرد به سرم بخوره تموم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
الکیه به خدا من نابود شدم سر این سینوزیت کوفتی اخرین بار سال ۹۸ عمل کردم الان که زمستون شده یهو نصف ...

والاه نمیدونم این سینوزیت سن نداره؟ یعنی نمیخواد تا یه سنی باشه بعد آدم خوب بشه؟ آخه اینطوری که نمیشه که 

وای سشوارو نگو که بدبخت تمام موهام به خاطر کلم از دست سشوار خشک و خراب شده😖

من دیروز موهام و کوتاه کردم 😭😭😭 چون نابود شده بود 

والاه نمیدونم این سینوزیت سن نداره؟ یعنی نمیخواد تا یه سنی باشه بعد آدم خوب بشه؟ آخه اینطوری که نمیش ...

من ۳۸ سالمه و واقعا نمیدونم اخرش چی میشه