nafacw مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 180 عنوان تولدم براش اصلا مهم نیست 579 بازدید | 24 پست سلام بچه ها فردا تولدم ولی اصلا نه میگه بیا ببینمت نه چیزی دوبار بهش گفتم همو ببینیم گفت حالا ببینم چی میشه از دو هفته پیش یادش بود حتی تو بهترین روزمم بهم توجه نمیکنه بنظرتون این رابطه فایده ایی داره؟ 1401/09/25 | 16:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadiiii13 عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 6751 نه تموم شده اس🙃💔 من ۹۹ درصد فرشتهم ، اما امان از اون یه درصد :/
md6873 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 14553 ادمای بی احساس ادمو پیر میکنن وگرنه دخترا با یه شاخه گلم خوشحال میشن
زهرا_روژی عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 1865 منم فردا تولدمه. همسرم نیست بخاطر کارش رفته شهرستان. دوسه روز دیگه میاد. منم تواین شهر غریبم هیچکس نیست 🥺🥺🥺 خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه
مهسا7872 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 913 شاید میخاد سوپرایزت کنه..عجله نکن رسم شرف است ایستاده مردن🖤✌🏻
meludi73 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1412 میخاد کادو نده خسیسه اینو هر روز به خودت بگو: ارزش من هیچ ارتباطی با نظر دیگران نداره
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 شایدمیخواد غافلگیرت کنهاگرتوجه نمیکنه تمومکن پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
leily1371_ عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 860 از سال 98تا1401سع سال گذشت نه تولدی دیدیم نه هدیه ای .شوهرم هست 😁منم بی خیال شدم هعی 🦁مرداد ماهی مغرور و با احساس🦁
فوضولتونم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3635 منم فردا تولدمه. همسرم نیست بخاطر کارش رفته شهرستان. دوسه روز دیگه میاد. منم تواین شهر غریبم ه ... تولدت مبارک باشه 🥺🫂♥️ب تک تک ارزوهات برسی قشنگم هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺 مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
nafacw مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 180 میخاد کادو نده خسیسه بعد من احمق همش بی دلیل براش کادو میخرم حتی هفته ی قبل براش ی بافت خریدم
leily1371_ عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 860 شاید میخواست سوپرایزت کنه و اینطوری وانمود کرده منم با این فکرا خودمو گول میزدم تازه شوهرمه😂سال بعدی هم گذشت و هم چنان خبری نیست 😐 🦁مرداد ماهی مغرور و با احساس🦁
زهرا_روژی عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 1865 تولدت مبارک باشه 🥺🫂♥️ ب تک تک ارزوهات برسی قشنگم مرسی عزیزم 🌹🌹🌹🌹 خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه