2777
2789
عنوان

قدرنشناسی

73 بازدید | 10 پست

خیلی ناراحتم از اخلاقم 

چطور خودمو تغییر بدم؟؟؟

پ.ن: من شخصیت دلسوز و‌مهربونی دارم و بسیار هم از خودگذشته ام 

برای شوهرم اندازه یه مادر حامی بودم 

الان که دانشجو و شاغل هست همزمان 

من شبها تا صبح بیدارم چون محل کار شوهرم با تهران فاصله داره و‌من لازمه ساعت ۴ صبح بیدارش کنم 

میز صبحانه اماده میکنم هرروز لباس شیک و تمیز و اتو شده از طرفی خونه خیلی تمیز و مرتب و گرم 

محبت کلامی و حمایت عاطفی زیاد 

خودم به اشت خوابم بهم ریخته دوماهه ولی میگم بخوابم اون‌خواب میمونه خسته است 

الان تهران هستیم پدرم منزلشو با رهن کمی بهمون داده غرب تهران فول امکانات و شیک هست 

سالانه زمین کشاورزیشونو به من نیدم سالی ۶۰ الی۷۰ تومن پول خالص برام‌واریز میشه 

به مناسبت مختلف بهم کادو میدن و ...

همسرم بجای تشکر کردن فکر میکنه وظیفه ماست 

خانواده من خانواده تحصیل کرده و مطرحی هم  هستن 

از شوهرم از نظر خانوادگی هم بالاترم 

ولی با این‌وج‌د رو به روم میاسته میگه من کارمند بانکم 

تو خانه داری ( منم کارشناسی ارشددارم)

میکه من دانشجو دکترام و ...

اصلا تشکر نمیکنه و زبونش دراز 

تماس نمیگیره احوال خانوادمو بپرسه 

ولی هرروز با خانواده خودش درتماسو عکس براشون میفرسته و ....

خانواده اش حتی ۱ریال ازش حمایت نمیکنن و حتی از تظر روحی هم حمایتش نمیکنن 

چطور رفتار کنم بنظرتون؟؟؟؟؟؟

اشتباه رفتی مسیرو

بشینید درستون رو بخونید

حمایت ها رو هم‌کم کم قطع کنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانواده اش من خوبم  بنظرتون رفتو امدمو با خانواده اش قطع کنم؟؟؟؟؟؟؟

نه 

میتدنید لطفا رو دونه دونه کم‌کنی یا اگه ۴ بار لطف کردی ۵ مین بار انجوم ندی اون کارو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه  میتدنید لطفا رو دونه دونه کم‌کنی یا اگه ۴ بار لطف کردی ۵ مین بار انجوم ندی اون کارو

اون که با این همه لطف به خانواده ام حتی تماسی هم نمیگیره 

من چرا باید با خانواده اون صمیمی باشم؟؟؟؟

نه  میتدنید لطفا رو دونه دونه کم‌کنی یا اگه ۴ بار لطف کردی ۵ مین بار انجوم ندی اون کارو

من دیشب بیدار موندم 

بیدارش کردم 

با اینکه جمعه بود منتهی بازرس قرار براشون بیاد امروزم رفتن کارهای عقب افتاده شو انجام بدن براش اضافه کار حساب میشه 

من فک‌مردم لازمه ۴ بیدارش کنم 

نمیدونستم ۷ از خونه حرکت نیکنه 

۴ بیدارش کردم بجای تشکر بهم گفت دیونه روانی بزار بخوابم 

به حدی ناراحت شدم 

اومدم جدا خوابیدم 

من دیشب بیدار موندم  بیدارش کردم  با اینکه جمعه بود منتهی بازرس قرار براشون بیاد امروزم ...

الهی بگردم فردا عزیزم بیدارش نکن 😘😘😘جدام نخواب 

اون که با این همه لطف به خانواده ام حتی تماسی هم نمیگیره  من چرا باید با خانواده اون صمیمی باش ...

بنظرم یهو قطع‌کنی بی سیاستیه 

باید یحوری بهش بفهمونی که رفتارش غلطه

بنظرم یهو قطع‌کنی بی سیاستیه  باید یحوری بهش بفهمونی که رفتارش غلطه

اره خب 

اصلا دیگه زیاد با مامانش رفتو امد نکنم 

چون‌اون یه تماس هم با خانواده من نمیگیره احوالی بپرسه 

خیلی از حرفاش ناراحتم 

دکترا قبول شده خودشو گم کرده 

منم ارشدم هر طور بوده باید بخوتم دکترا قبول بشم که کم طعنه بهم بزنه 

کارمند هست انقد میگه کارمندم کارمندم تو خانه داری 

دیگه خسته شدم هرموقع دعوامون میشه میگه خانه داری 

یا اگه یکی از اشناهاشون زن کارمند بگیره با ابوتاب تعریف میکنه فلانی زندکارمنذ گرفته ماشاالله 

منم گفتم روز اول خودتم بیکار بودی یه دانشجو صفر بودی بعد ازمون دادی قبول شدی بانک

انقد کشته کارمند بودی از اول کارمند میگرفتی خب 

گلم بخون برو دنبال کار این مرد اعتماد بنفس و عزت نفس تو رو میگیره

دکترا به سواد و شعور نه صرفا مدرک