سلام.خانوما کسی بوده بچش وقتی تلویزیون ببینه از چشماش آب بیاد و نتونه نگا کنه...بنظرتون از چی میتونه باشه....بچم ۲سال ۱۰ ماهشه اصلا نمیتونه کارتون اینا ببینه😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گآهی کلی گوشی دستشه اصلا انگار ن انگار..ولی فقط بیشتر از دوسه دیقه نمیتونه تلویزیون ببینه
خب نده بهش، احتمالا داره خشکی چشم میگیره، کلا روزی نهایت یه ساعت بذار تلویزیون ببینه، یا هی بین برنامه ها صداش کن بهش کار بده حواسشون پرت کن که بیشتر پلک بزنه
سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم"
خدا روشکر....چقد شما خوشحالم کردی ان شاءالله بچه منم سالم باشه...اینم وقتی گوشی دستشه بزور ازش میگیر ...
آره اینم بخدا اینطوری بود زن داداشم خیلی غصه میخورد برده بود دکتر گفت چون زیاد زوم میکنه و خیره میشه اینطوریه ولی برای معاینات چشمی هم فکر کنم می بره مثل برگه واکسن بود دستش دیدم
تا با کفشهای کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
من کوردم دختر عشق و کوردستان دختر آبشار و طوفان مثل پروانه به دور کشورم میچرخم! مسکوتم تا وقتی که حق برجاست... گرگ میشوم برای ناحق... آنچنان فریادی برخواهم آورد که آشام و انسان و آبها و زمین بلرزد بلرزد تا بخندم! مغرورم . غروری پر از صداقت و پاکی غروری جاری از عشق خرامان خرامان محکم و استوار پی آزادی انگشتانم بازو، مشتم جادار ... برای گرفتن آزادی ✌️
نگین قرارو بی عکس دانا چتنکین با شلوخ نوه بچو بن ملی بگره و بیری
من کوردم دختر عشق و کوردستان دختر آبشار و طوفان مثل پروانه به دور کشورم میچرخم! مسکوتم تا وقتی که حق برجاست... گرگ میشوم برای ناحق... آنچنان فریادی برخواهم آورد که آشام و انسان و آبها و زمین بلرزد بلرزد تا بخندم! مغرورم . غروری پر از صداقت و پاکی غروری جاری از عشق خرامان خرامان محکم و استوار پی آزادی انگشتانم بازو، مشتم جادار ... برای گرفتن آزادی ✌️