2821
2789
عنوان

خار نخل

7330 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من حدود یک ماهه خار نخل وقتی دستکش دستم بود برخورد کرد به انگشتم. همون لحظه کلا دستم بی حس شد. بعدش فقط درد میکرد.. دکتر رفتم گفت عفونت داره. انتی بیوتیک خوردم، ولی یه هفته خوبه. دوباره یهو درد میگیره و ورم میکنه. کسی تجربه ای از خار نخل داره؟ واقعا دردش زیاد. وقتی میخوام انگشتموخمو راست کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

منم چند روزه که خار نخل رفته توی انگشت اشاره دستم و ورم شدید داره نمیتونم انگشتم رو راحت خم و راست کنم

شما چکار کردین؟

هرچی هم نگاه میکنم خار توش نمونده نمیدونم شاید حرکت کرده رفته باشه جلوتر

احتمالا برم دکتر

سلاممنم چند روزه که خار نخل رفته توی انگشت اشاره دستم و ورم شدید داره نمیتونم انگشتم رو راحت خم و را ...

عزیزم شما چیکار کردید

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

دقیقا همیشه از مامان بزرگم شنیدم میگه خار نخل زهر داره و دردناکه...

باید تحملش کنی تا خوب بشه خودش خوب میشه ولی وگه عمیقه حواست به مواد شوینده و اینا باشه آلفا ان ان چیزی بزن زودتر زخمش بسته بشه

تیکه اش تو دستت نمونده ؟ گاهی عفونت های قارچی هم این حالتو دارن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم شما چیکار کردید

سلام عزیز اره رفتم دکتر عکس گرفت خار نمونده بود و گفت بخاطر زهر خود خار بوده احتمالا به غضروف یا تاندون خورده،با خوردن یکی دوبار خشک کننده بعد یه مدت خودبخود خوب شد

دقیقا همیشه از مامان بزرگم شنیدم میگه خار نخل زهر داره و دردناکه...باید تحملش کنی تا خوب بشه خودش خو ...

از دکتر پرسیدم گفتن اینجوری نیست که هرجایی باشه حرکت کنه و اتفاقا عفونت میکنه بیرون میاد ولی اگه توی خود رگ شکسته باشه احتمال حرکتش هست

سلام عزیز اره رفتم دکتر عکس گرفت خار نمونده بود و گفت بخاطر زهر خود خار بوده احتمالا به غضروف یا تان ...

مرسی عزیزم 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

2825
2823
2791
2779
2792