2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا همه چي ك اون ميخره خوشبحالت😢

خب رسم شهرمون اینجوریه عزیزم 

البته منم ۲ تا فرش میخرم 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
عزیزم چه مارکی خریدی لیست ننوشتی از وسایلت مدل با هزینه؟

😁نوشتم 

البته اینا برا سال۱۴۰۰ هست که من یخچال فریزر رو ۳۵ گرفتم الان شده ۸۰😑

برقی کوچیک ها همه مارک فکر (آلمانی) 

یخچال سامسونگ

تلویزیون سامسونگ

ماشین لباسشویی هم الجی

از کارایی همشونم راضیم😁😄

قصدم همین عزیزم البته جاریم هم داره با من ازدواج میکنه خیلی شرایط مالی پدرش خوبه ، استرس دارم

میفهمم منم با خواهر شوهرم بودم جهاز گرفتن و اونم می‌گرفت 

ولی مهم نباشه استرس فقط برای قبل چیدنه بعد که چیدی میبینی چقد الکی بوده ی سری چیزا 

من سرخ کن خریدم 

اسنک ساز

همزن

گوشت کوب برقی و آبمیوه گیری چهار کاره 

غذاساز 

چای ساز 

خب رسم شهرمون اینجوریه عزیزم  البته منم ۲ تا فرش میخرم

خيلي خوبه خوشبخت باشي من راضيم يخچال تي وي ماشين لياسشويي  و ظرف شويي بخره خارجي ولي هنوز شوهر نكردم نميدونم چي ميشه😂😂

😁نوشتم  البته اینا برا سال۱۴۰۰ هست که من یخچال فریزر رو ۳۵ گرفتم الان شده ۸۰😑 برقی کوچیک ها ...

الان دوقلو سامسونگ تو جنوب نزدیک ۷۰باید باشه تازه مونتاژ ویتنام واسه کره که چند ساله نیس 

همسرت شرایط مالیش خوبه؟ من همه چی رو بابا می‌خره

ن شرایطش خیلی خوب نیس حقوقش ۱۲تومنه ..باباش وضعش توپه اما پشتش نیست متاسفانه. ولی خب رسم شهرمون اینجوریه ک این چیزا رو داماد بخره 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔