عزیزم ازمون uslme خیلی ازمون سختیه و به نظرم دنبالش نرو استرالیا باید اول mcq بدی بعدش باید ت ...
هنوز ازدواج نکردم ولی ترجیح میدم با همکار ازدواج کنم چون وضعیت جفتمون یکی و بهتر همدیگه رو درک میکنیم...دلیل آمریکا رفتنم بیشتر به خاطر دانشگاه مورد علاقمه اگه هدفم فقط مهاجرت کردن بود جاهایی بودن که بشه راحت تر اونجا مهاجرت کرد
و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منممثل شما فکر میکردم ولی ازدواج دوتا پزشک در حال حاضر به دلایل زیادی خوب نیست ...
در حال حاضر فک کنم به خاطر رتبه کنکورم استریتم هنوز وارد فیزیوپات نشدم امتحان علوم پایه دو ترم دیگس و من از الان میخونم تا از طرح معاف بشم خدا رو چه دیدی شاید همسرمم مثل خودم شد😄
و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁