2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 33 پست
برای رشتم راحترین جا نسبت به بقیه کشور ها آلمانه ولی من آمریکارو میخوام

آلمان قبلا خوب بود ولی از وقتی تعداد مهاجرین و مناهندگان کشورهای دیگه بخصوص مسلمانها زیاد شده کلا یکجورایی امنیت مردم و جامعه مختل شده و خیلی از المانیها مینالن.... آمریکا تا جمهوریخواهان نیومدن اقدام کن ک بعد راهها رو میبندن مخصوصا برا ایرانیها...الانم امریکا ویزای کار رو کاهش داده اما برای هندیها زیادترم کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان که نه چن سال دیگه که عمومیم تموم شد میخوام تخصص و برم اونجا بخونم الان دارم زمینشو فراهم میکنم

واااای قلبم اکلیلی شدددددد

دبیرستانو چطورییی تمومممم کردیییی به من که ال راهمممم بگوووو

آلمان قبلا خوب بود ولی از وقتی تعداد مهاجرین و مناهندگان کشورهای دیگه بخصوص مسلمانها زیاد شده کلا یک ...

آلمان خیلی نژاد پرسته یکم این موضوع عصبیم میکنه...برای آمریکا باید آزمون USLME شرکت کنم اگه قبول شدم دانشگاه پذیرش میده که آزمون سختیم هست و فقط مرحله اولش رو ایران برگزار میکنه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
واااای قلبم اکلیلی شدددددد دبیرستانو چطورییی تمومممم کردیییی به من که ال راهمممم بگوووو

😂یعنی چی چجوری تموم کردم؟خوندم تموم شد دیگه😁

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
واقعا میگم خصلت ایرانی جماعت به جز عده خاصی اینجور هست که فقط تو فرهنگ مشابه میتونه دووم بیاره 

نه بابا همه اینطور نیستن...البته مهاجرت ب کشورهای اروپایی سخته چون نژادپرستن  وگرنه امریکا و استرالیا احساس غریبی زیاد نمیکنی  مخصوصا امریکا ک فرهنگ و رفتارشون تا حد زیادی شبیه ایرانیاس😅 

نه بابا همه اینطور نیستن...البته مهاجرت ب کشورهای اروپایی سخته چون نژادپرستن  وگرنه امریکا و اس ...

نمیدونم چرا دلم میگیره مردم از ایران مهاجرت کنن دوست ندارم برن ... برن کسب علم کنن ولی برگردن 😄

منظورم این بود که خیلی سخت بوده حتما استفهام انکاری بود😅

اولش که سخته چون هیچی نمیدونی بعد که زیاد تمرین کردی و به تسلط رسیدی خیلی آسون میشه ولی باز کنکور سخته ولی از همه سخت تر و اعصاب خورد کن تر درسای دانشگاه و امتحان چنتا چنتا استاداس😂

اولش که سخته چون هیچی نمیدونی بعد که زیاد تمرین کردی و به تسلط رسیدی خیلی آسون میشه ولی باز کنکور سخ ...

عزیزم ازمون uslme خیلی ازمون سختیه و به نظرم دنبالش نرو 

استرالیا باید اول mcq بدی بعدش باید تو خاک استرالیا ازمون کلینیکال بدی 

به نظرم برای رشته پزشکی استرالیا خیلی بهتره و راحت تره نسبت به امریکا 

ولی بهترین روش برای شما اقدام تک نفره نیست 

اگه بتونی با بچه های مهندسی ازدواج کنی ویزات خیلی راحت گرنت میشه برای استرالیا و راحت تر میتونی مهاجرت کنی