2777
2789
عنوان

مهاجرت

323 بازدید | 33 پست

کدومو کشور به‌نظرت‌بهترین‌ جاعه برای مهاجرت ؟ دلیلتونو هم‌ اگه میشه بگید 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
استرالیا
6
30%
کانادا
9
45%
آلمان
4
20%
سایر کشور ها
1
5%

برای رشتم راحترین جا نسبت به بقیه کشور ها آلمانه ولی من آمریکارو میخوام

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلمان‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من تو این دوتا کشور و کشورای دیگه فامیل داریم و خودمونم داریم مهاجرت می کنیم. کانادا آب و هواش خوب نیست و البته ایرانی زیاد داره ک این خودش برای ایرانیها معضله جون از هم فرار میکنن😅 استرالیا خیلی کشور آرومیه و آب و هواشم خوبه و خواهرم ک اونجاست راضیه از شرایطش

رشتت چیههههه

پزشکی...آلمان و کشورای اسکاندیناوی برا مهاجرت راحت تره

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
مهاجرت از ایران مسخره ترین کار ممکنه نرو که از افسردگی آخر عمر به فنا میری

😂😂😂😂😂

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان میخوای بری؟

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من نظر خودم قطعا استرالیاست  به نظرم گزینه ارام و جذابیه

ببین باید برگردی ببینی بر اساس اون تخصصی که داری، کجاها برات بهتره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ترم چندی دانشگاه میری برای پزشکی؟ یا تخصص؟

الان که نه چن سال دیگه که عمومیم تموم شد میخوام تخصص و برم اونجا بخونم الان دارم زمینشو فراهم میکنم