a_saeide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 165 عنوان یبوست بارداری 422 بازدید | 15 پست سلام خانوما من شکمم دوروزه کار نکرده کامل دفع ندارم آلو هم خوردم خوب نشدم چیبخورم؟ ۸هفته هستم خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️ 1401/09/25 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 32422 من ک بیچاره شدم از این یبوست لعنتیسرکلاژم دارم دکتر گفته نباید زور بزنی🤕انجیر، الو، کیوی، اب فراووووووون، تازه ملین هم میخورم ولی یوقتایی بازم سفت میشم خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
a_saeide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 165 روغن زیتون.سالاد با روغن زیتون. آب فراوااااان. روغن زیتون اصلا دوست ندارم میتونم شکم و باهاش چرب کنم خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
a_saeide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 165 من ک بیچاره شدم از این یبوست لعنتی سرکلاژم دارم دکتر گفته نباید زور بزنی🤕 انجیر، الو، کیوی، اب فر ... خیلی بده خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
چارطاق عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 1490 منم این شکلی بودم دکتر شربت سفید لاکسی ژل یا همون شیر منیزیم داد.خدا را شکر بهتر شدم حسبی الله💚
a_saeide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 165 منم این شکلی بودم دکتر شربت سفید لاکسی ژل یا همون شیر منیزیم داد.خدا را شکر بهتر شدم میتونم خودم بخرم استفاده کنم یا حتما برم پیش دکترم؟ خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 32422 روغن زیتون.سالاد با روغن زیتون. آب فراوااااان. روغن زیتون ضرر نداره؟من مجبور میشم بعضی وقتا ی ق بریزم رو غذا بخورم میگم شاید ضرر داشته باشه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53977 روغن زیتون اصلا دوست ندارم میتونم شکم و باهاش چرب کنم مجبوری دیگه.ببین اگر خیلی داری اذیت میشی برو دکتر دارو میده بهت.لاکسی ژل مثلا.
چارطاق عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 1490 میتونم خودم بخرم استفاده کنم یا حتما برم پیش دکترم؟ آره میشه.به دکتر داروخانه حتما بگو که بارداری.چون دو نوع شربت هست.حتما بپرس که برای بارداری خوب باشه.روزی یک ق با آب فراوان.یبوستت به کلی برطرف میشه حسبی الله💚
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53977 روغن زیتون ضرر نداره؟ من مجبور میشم بعضی وقتا ی ق بریزم رو غذا بخورم میگم شاید ضرر داشته باشه نه اتفاقا عالیه.
a_saeide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 165 آره میشه.به دکتر داروخانه حتما بگو که بارداری.چون دو نوع شربت هست.حتما بپرس که برای بارداری خوب باشه ... مرسی گلم خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
som63 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 6505 انجیر و کاهو و آش اسفناج و گشنیز که آب کلم داره و سبزیجات و نان سبوس دار . برنج کم بخور
سیییم_سیم عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1418 منم تو بارداری، یبوست شدید داشتم. هیچی هم روم جواب نمیداد. شربت لاکسی ژل خریدم، بهتر شدم. 🌷توکلتُ علی الله🌷
a_saeide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 165 منم تو بارداری، یبوست شدید داشتم. هیچی هم روم جواب نمیداد. شربت لاکسی ژل خریدم، بهتر شدم. پس برم بخرم مرسی. بدون مشورت دکتر بخورم ضرر نداره که ؟ خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️