2777
2789
عنوان

دندونم درد میکنه

67 بازدید | 11 پست

بچه ها دندونم درد میکنه نیاز به جراحی داره لثه  هامم درد میکنه چیکار کنم پول ندارم عمل کنم فعلا راه هلی دارین یه صلوات بفرستین دندونم خوب شه آخخخخخخخخخخخخ چقد بده لعنتی 

و فقط تو ............................بچه ها نام کاربریم اسم پسرمه اشتباه نکنین      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت میکنم فعلا اموکسی سیلین ۵۰۰بخور 

بخدا انقد قرص خوردم مردم داغون شده من از یه طرف دندونم درد میکنه پسرمم از یه طرف دندونش حالا من به قبر پسرم ۵سالشه خیلی گریه میکنه

بخدا انقد قرص خوردم مردم داغون شده من از یه طرف دندونم درد میکنه پسرمم از یه طرف دندونش حالا من به ق ...

الهی چقد سخته 

دعاتون میکنم هرچ زوتر خوب بشین

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
الهی چقد سخته  دعاتون میکنم هرچ زوتر خوب بشین

مرسی گلم دندون درد خیلی بدههههههه مخصوصا واسه بچه😵‍💫😵‍💫😵‍💫

مرسی گلم دندون درد خیلی بدههههههه مخصوصا واسه بچه😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اب نمک غرغر کن با نشاسته 

برا بچه هم خوبه حتمااینکارو کن 

منم چندشب پیش دندون درد شدید داشتم بخاطر بارداری

قرص نخوردم

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
اب نمک غرغر کن با نشاسته  برا بچه هم خوبه حتمااینکارو کن  منم چندشب پیش دندون درد شدید د ...

مرسی ممنون

شوهرت نمیده؟ قرض کن ازکسی حالا بچه رو ببربیمه بکشن دندونشواگه بیمه نیس کدملی یکی ازفامیلا همسایه.&nb ...

مگه میشه شوهرم نده بنده خدا انقد کار میکنه ولی خوب خرج خونه و......میشه دیگه نمیمونه