2777
2789
عنوان

اسم آمپول بزرگ کننده باسن و ران

164047 بازدید | 25 پست

سلام خانوما کسی هست که استفاده کرده باشه اسمشو بگه

سلام خوش آمدید به نی نی یار من                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروتز یا تزریق چربیه امپولی نداریم بزرگ کنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عاغا🥲😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
پروتز یا تزریق چربیه امپولی نداریم بزرگ کنه

از چن نفر شنیدم میگن آمپول بزرگ کننده هست تو باشگاه مینویسن

لطفا مسخره بازی درنیارید از شیاف استفاده میکنم باسنم بزرگ شده یکم اما مچ پاهام نه 

چرا حس میکنم اگه به باسن آمپول بزنی که بزرگ بشه ، بعد که بزرگ شد اگه بخوای بشینی یهو میترکه باسن ؟؟ ...

😂😂😂😂😂

از چن نفر شنیدم میگن آمپول بزرگ کننده هست تو باشگاه مینویسن

عه😐مدیونی اگه به ماهم نگی چیه😄

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
لطفا مسخره بازی درنیارید از شیاف استفاده میکنم باسنم بزرگ شده یکم اما مچ پاهام نه 

چه شیافی؟ از کجا میشه تهیه کرد؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2790
2778
2791
2779
2792