2777
2789

باز شروع شد؟؟🤣🤣انگار خیلی خوش گذشته تنبل شدینا 

خارج از شوخی، دیگه نه گفتن از یکشنبه بارندگی شروع میشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز شروع شد؟؟🤣🤣انگار خیلی خوش گذشته تنبل شدینا  خارج از شوخی، دیگه نه گفتن از یکشنبه بارندگی ...

نه والله،هفته گذشته هم هرچی تعطیل کردن من اصلا کلاس نداشتم.امروزو سردرد گرفتممم هواخیلی بدههه

و خدایی که به شدت کافی ست❤
نه والله،هفته گذشته هم هرچی تعطیل کردن من اصلا کلاس نداشتم.امروزو سردرد گرفتممم هواخیلی بدههه

هوا واقعا الوده اس .جالبه ساعت ۶صبح شبکه یه .ورزش صبحگاهی تو هوای باز، داشت اجرا میشد اونم زنده🤣🤣🤣🤣🍂🍂🍂 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز