2777
2789
عنوان

بندناف جنین

155 بازدید | 14 پست

چجوریه که بند ناف می پیچه دور گردن جنین؟؟ به حرکتای مادر بستگی داره یا ب حرکتای خودش؟ 

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

هردو

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا بهش فکر میکنی؟ برا شما پیچ خورده ؟

تو ماه هشتمم شبا خیلی پیچ میخورم اخه گردن و شونه درد دارم میترسم خیلی

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
به نظر منم البته دکترا میگن فقط حرکات جنین اما من خورم سر اومده برا اون میگم حرکات مادر هم مؤثره&nbs ...

شما بچت بند نافش پیچ خورد ب گردنش؟

ی تاپیک خوندم بچه بند نافش پیچ خورده بود خفه شده بود ولی نمرده بود حالا مشکل حرکتی شنیداری گفتاری داشت 

تو ماه هشتمم شبا خیلی پیچ میخورم اخه گردن و شونه درد دارم میترسم خیلی

اصلا نگران نباش  استرس بده برات اما تجربه خودم اینه من طاق باز می خوابیدم و دستام همیشه بالا بود نمی دونم چرا ...از طرفی اسباب کشی کردم ۲بار ...خیلی کار کردم  خلاصه هفته ۳۱ متوجه شدم دو دور پیچ خوره دور گردنش بعد اون هر روز نوارقلب و ....سونوی کالر داپلر خیلی اذیت شدم نگم بهتره که نگران نشی فقط سونو بده هر دو هفته خدایی نکرده باشه معلوم میشه 

ی تاپیک خوندم بچه بند نافش پیچ خورده بود خفه شده بود ولی نمرده بود حالا مشکل حرکتی شنیداری گفتاری دا ...

وای تاتی جون میگی منم خوندم بیخیال دختر نکن با خودت ک بچت مثل من ....عزیزم پیچ خوردگی  بررسی میشه مشکلی ایجاد نمیکنه اصلا من فقط الاف شدم اخرش هم مشکل پیچ خوردگی نبود که از کار افتادن جفت بود هیچی هم نشد شکر خدا    فقط خدایی نکرده کسی این طوری بشه بهتره سزارین کنه اون خانم بیچاره اجازه سز نداده بودن تا لحظات آخر 

وای تاتی جون میگی منم خوندم بیخیال دختر نکن با خودت ک بچت مثل من ....عزیزم پیچ خوردگی  بررسی می ...

اره فککنم اسمش همین بود😰😰 اصن من دیگه تکون نمیخورم گردنمم بترکه پهلو ب پهلو نمیشم..خدایا کی این چن وقتم زود بگذره دخترمو صحیح سالم بغل کنم

اصلا نگران نباش  استرس بده برات اما تجربه خودم اینه من طاق باز می خوابیدم و دستام همیشه بالا بو ...

الان بچت سالمه؟

الان بچت سالمه؟

بابا راحت باش بخدا استرس بدتر از پیچ خوردگی ول کن خوش باش من دلم برا شکم گنده ام تنگ میشه ...دخملم خیلی ناز و شیطون بلاست ...خدا به همه نی نی سالم بده الهی آمین 

به نظر منم البته دکترا میگن فقط حرکات جنین اما من خورم سر اومده برا اون میگم حرکات مادر هم مؤثره&nbs ...

نه برا من میگف جنین پرتلاشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده