2777
2789
حتی از کنارشم رد نمیشم.صاب مغازه اقا بود😬😬😬

واای 🤣🤣🤣پسر۴ ماهم داره باتعجب نگام میکنه که مامانم چشه .پوکیدم ازخنده😃😄😅🤣

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چشمم به امضاتون خورد یه سوال دارم من قدم 168عه وزنمم بین 55تا 57 متغیره.میخام افزایش وزن داشت ...

بله عزیزم چرا که نه... با ورزش و تغذیه میتونی 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞

من فقط همین یه سوتیو دارم اینجام خیلی گفتمش

بعد اینکه مراسم نشان برگزار شد پدرشوهرم سکته کرد میخواستیم عقدو عقب بندازیم که نزاشت.بعد یه روز شوهرم اومد دم درخونمون خیلی ناراحت بود تکیه داد به دیوار چشماشو بست گفت برا پدرم خیلی دعا کن حالش خوب شه.منم خوب هنوز رودروایسی داشتم باهاش هول شدم خواستم بگم خداشفاش بده گفتم خدارحمتش کنه🤣🤣یهوشوهرم چشناشوبازکرد باتعجب نگام کرد😂😂بعدها گفت توکه اون روز پدرمو کشتی😁😁😁😂🤣

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
مرسی مشکلمم اینه که انگار استپ وزنی دارم هرچقدر میخورم ازین بالاتر نمیره نمیدونم چیکار کنم

رژیم شوک بگیر 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞