2777
2789
عنوان

چه جوری پاگشا کنم؟

297 بازدید | 8 پست

پسرعموی شوهرم عقد کرده نمی دونم منم دعوتش کنم یا نه مادرشوهرم دعوت کرده اونا رو زن عموی همسرم هم منو پاگشا کرد حالا به نظرتون چی کار کنم مادرشوهرم میگه تصمیم خودت بگیر

نیاز نیست 

کنار ما باش🫂 که محزون🪾 در انتظار بهاریم🪴 ✅️ما ( ایران🇮🇷🤝 ) و خدا⬅️🔝 ✅️ 💪 .... شما و همه⬅️ 🔚🕳 عید وبهار 1405 بر شما مبارک🌸 ان شاءالله که خداوند به برکت این عیدبزرگ و به برکت یاد مولا صاحب الزمان دلهای شما را همواره به لطف خود،نورانی کند 💫🙏🙏 ✅️ من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫✅️کاشکی یه بارون بزنه غم شهر رو بشوره ببره 🌧 اینجاشو که گیر افتاديم بکنه زودتر بگذره... چه خوب بچینه واسمون همون خدای رنگین کمون 🌈 ✅️ اگر رنگین کمان می خواهید باید بارش باران را به جان بخرید 🌈🌧 ✅️ به امید سیطره ی حکومت نور بر جهان🙏💫🙏 اللهم عجل لولیک الفرج المهدی الموعود علیه السلام 🙏💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاگشا لازم نیس ولی هروقت اومدن خونتون خواستی ی هدیه بده، یا اگه رابطتتون نزدیکه خودت دعوت کن ی هدیه ای هم بده لازم نیس همه رو دعوت کنی پاگشاشون

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
نه نیازی نیست  پسر عموی شوهرتع و مادرش پاگشا کرده شما رو و اینکه مادرشوهرت پا گشا کرده براشو ...

آخه شوهرم و پسر عموش خیلی صمیمی هستن با هم به شوهرم گفتم گفت هر جوری خودت صلاح می دونی