2777
2789

یادت نره شیرینی ببری

خودت باش سخت نگیر

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سلام و احوال پرسی گرم و عالی داشته باش..‌.

ی لباس شیک و خوشگل بپوش هم خودت هم همسرت...

ازشون بابت دعوت تشکر حسابی بکن و کلا اینا ذاتیه باید خودت بدونی

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

دست خالی نرو .و زیاد سوال نپرس و کنجکاو نباش زیاد ب شوهرت نچسب اونجا و از خودت هجش تعریف نکن .و تعریف غذاشون کن و از خوبی های خودش بگو در کل تعریف کن انرژی مثبت بده بهشون

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

بهترین لباست رو بپوش 

عطر بزن 

قبل رفتن آدامس بخور و تا رسیدن دم خونشون در بیار 

ساعت بنداز دستت و حلقه 

موهاتوسشوار کن 

اونجا رسیدی مانتو رو دربیار و بده ب صابخونه 

یه شومیز زیر مانتو بپوش 

تو آشپزخونه نرو ولی برای کمک تعارف بکن 

کنار شوهرت بشین وزیاد حرف نزن 

حتما دمپایی روفرشی ببر با خودت و اونجا بپوش 

زیاد با دوست شوهرت گرم نگیر 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی