2777
2789
عنوان

خستم از چاقی

288 بازدید | 20 پست

یه بار بعد از کنکورم ۱۰ کیلو لاغر کردم با رژیم ولی الان باز خیلی چاق شدم اصلا نمیتونم همش باشگاه میرم رژیم میگیرم بعد یه مدت ول میکنم اگر پولشو داشتم حتما میرفتم عمل میکردم نمیدونمم الان بشینم پولامو جمع کنم یا چی اگر اندامم خوب باشه انگیزه میشه برام برای باشگاه رفتن میرم

هر جا میرم همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم که چقدر لاغر و خوبن

شما اگه تجربه‌ی لاغری یا جراحی لاغری دارین تعریف کنین ببینم چیکار باید بکنم 

قدم ۱۶۰ وزنم ۸۰😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کلی کم کردم ولی خوب شرایطی شد که برگشت 

میخواستم عملم کنم ترسیدم برای همه که ی جور نیس 

دیگه رژیمم ولی چه رژیمی سرعت کم کردنم خیلی کنده خسته شدم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اصلا نمیتونم دو هفته انجام میدم بعد ولش میکنم ادامه نمیدن

ارادت ضعیفه منم ۸۳ بودم الان با رژیم ورزش شدم ۶۹ ولی هنوزم حس میکنم چاقم البته منم ۱هفته رژیم میگیرم ۲.۳روز پرخوری میکنم چون باشگاه میرم نمیذاره ک وزنم اضاف شه

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
ارادت ضعیفه منم ۸۳ بودم الان با رژیم ورزش شدم ۶۹ ولی هنوزم حس میکنم چاقم البته منم ۱هفته رژیم میگیرم ...

چقد خوب🥲

منم دوباره شروع کنم شاید فرجی شد

انقدرررر خودمو با بقیه مقایسه میکنم خسته شدم چاقی سن رو هم خیلی بیشتر نشون میده

اصلا نمیتونم دو هفته انجام میدم بعد ولش میکنم ادامه نمیدن

من مثل توبودم.  عمل کردم. لاغر شدم تا ۶۰ کیلو. اومدم. دو سال پیش الان ده کیلو برگشت داشتم.خواستم بگم عمل پایان راه نیست. فقط هزینه اضافی یه. اونم بخاطر تنبلی و بی تحرکی و ریزه خواری دارم دوباره چاق میشم  باید سبک زندگی رو عوض کرد. تنبل نباشیم. تحرک داشته باشیم. عادت بد غذایی رو ترک کنیم. 

نام مستعار حذف شود

من مثل توبودم.  عمل کردم. لاغر شدم تا ۶۰ کیلو. اومدم. دو سال پیش الان ده کیلو برگشت داشتم.خواست ...

منم چند وقت رژیم گرفتم انقدر عادت‌های بد غذایی رو ترک کرده بودم که

آب زیاد میخوردم نوشابه اصلا قند نمیخوردم روغن خیلی کم ولی یه مسافرت کوفتی رفتم کلا رژیم و اینارو ول کردم وگرنه تا الان ۱۰ کیلو کم کرده بودم