2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دستور کیک دو لیوان ارد سفید یک لیوان و نیم شکر یک لیوان شیر سه تا تخم مرغ یک قاشق مرباخوری پکینگ پودر وانیل نوک چاقو گلاب یک قاشق غذاخوری تخم مرغ ها رو هم میزنیم تا حدی که زرده و سفیده مخلوط بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و بعد شیر و خوب با چنگال هم میزنیم بعد هم اروم اروم ارد رو اضافه میکنیم ارد باید سه بار الک بشه و پکینگ پودر باهاش مخلوط بشه بعد به مواد کیک اضافه بشه بعد گلاب کف تابه رو چرب میکنیم مواد رو داخلش میریزیم با شعله کم با درب بسته میزاریم بپزه و خوب پف کنه و درب تابه رو تا اخر پخت برنرارید وگرنه پفش میخوابه بعد برش گردونید طرف دیگه هم طلایی بشه دم کنی هم احتیاج نداره نوش جان

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

دستور شامی سه تا سیب زمینی بزرگ به همراه یه پیاز بزرگ رو رنده ریز میکنیم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم به همراه یه دونه تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه پودر سیر و ترخون و مرزه و نعنای خشک اگه یه کوچولو شنبلیله هم باشه محشر میشه همه رو با هم ورز میدیم با دست مستطیل های کوچیک درست میکنیم میزاریم تو تابه سی ثانیه که گذشت درب تابه رو میزاریم تا خوب مغز پخت بشه و پف میکنه بعد که طرف دیگش رو با درب باز میزاریم سرخ بشه نوش جااااان

قبلنا درب تابه رو نیزاشتم واسه پخت شامی مغزش خام میموند و پف نمیکرد الان میزارم درشو هم خوب پف میکنه هم مغز پخت میشه طعمش هم عالی میشه