2777
2789

کینه ندارم

غیبت نمیکنم

سرم تو لاک خودم هست 

خوشتیپ و خوش بو میگردم 

خیلی ها گفتن متفاوتم

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

کجاشو بگم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاشو بگم 

از وسطاش بگو

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
چه خوب و خاص👍

مغرورم 

جدیم و از اینکه نیشم همش باز باشه بدم میاد

بقیه فکر میکنن افسرده شدم ولی من فقط حد آدما رو بهشون میفهمونم 

با این ویژگی ها هم خودم راحتم

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
از وسطاش بگو

خب غیبت نمیکنم ادم خونسرد بی تفاوت ریلکس بیخیال هستم مغرور از نوع خوبش اهمیت نمیدم به هیچی عروسی عزاداری مهمونی دورهمی اصلا نمیرم از جاهای شلوغ خوشم نمیاد سکوت و تنهایی رو دوست دارم افسرده نیستم،روحیه ام،این شکلیه از مسائل کوچیکی که اکثر ادم ها خیلی بزرگش میکنن هیولا نمی‌سازم سرم ط کار خودمه به همه احترام میذارم با هر پوششی با هر باور و عقایدی

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!