2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام توی یه قاشق با پشت قاشق دیگه قرصو له کن با یه کم آب .همش بزن کامل تا پودرباآب مخلوط بشه بعدم دوطرف دهن خشگلشو بگیر دهنشو بازکرد بریز دهنش😍😍

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
با قطره چکان بهش میدم دیگه چکار کنم،🥴

نه.با قطره چکان که اصلا گیر میکنه.فقط با پشت قاشق لهش کن با قاشق بده.اونجور ی بچه رو کلافه می کنی خیییلی تلخه بزار زود بره تو دهنش

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

واسه چی داده

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم