2777
2789
عنوان

بچه ها يلحظه بيايننن

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 89 پست
من حتی بیرون رفتنش هم میترسم چه برسه به جنگل یکی از یه شهر دیگه تازه😆😆

اگه جای عمومی وشلوغ باشه بهتره تا جنگل

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بگم کفایت مذاکرات دیگه 😬 عزیزم معلومه آقایون اجازه نمیدن وقتی باهاشون باشی دست تو جیب کنی...ب ...

حرفت درسته..ولي خب يهويي اومدش ميخواست سوپرايزم كنه براي همين يكم هول شدم انگار وگرنه تو فكرم بود هرموقع اومد واسش كيك درست كنم🙁

هديه ام براش خريدم ولي الان كه اومده كلي واسم چيز اورده

گل خريده بود برام عروسك خوراكيايي ك دوست دارم هديه

واقعااا شرمنده ميشم😐ديگه ميترسم براش كاري انجام بدم چون با شدت زيادي جبران ميكنه برام

business woman
هديه خريدم فرستادم براش الان كه اومده كلي واسم هديه اورده😐🤦🏻‍♀️

خب عزیزم فکر کنم از رابطه دوستی هنوز چیز زیادی نمیدونی هدیه خریدی فرستادی اونم هدیه اورد...چرا سعی داری یجور رفتار کنی که کارهایی که تو در حقش میکنی بیشتر باشه ؟؟خب اونام مردن غرور دارن ..به هرحال بخوایم نخوایم مردا چندین قدم بیشتر ازما برمیدارن ...حالا نمیدونم چرا سعی داری همش جبران کنی رو نمیدونم ...

ما که توی دوستیمون این مسائل رو نداشتیم خداروشکر هم نه آقا فکر کرده داریم تلکه اش میکنیم نه چیزی ...

حرفت درسته..ولي خب يهويي اومدش ميخواست سوپرايزم كنه براي همين يكم هول شدم انگار وگرنه تو فكرم بود هر ...

عیبی نداره هدیه اصلی خودتی که با حضورت کنارش حس خوبی بهش میدی شاد باشید⚘⚘

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ممنونم گلم نظر لطفته❤️

حقیقت روگفتم عزیز

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
خب عزیزم فکر کنم از رابطه دوستی هنوز چیز زیادی نمیدونی هدیه خریدی فرستادی اونم هدیه اورد...چرا سعی د ...

شايد چون اولين تجربمه اين شكلي ام

هميشه هركاري بقيه برام ميكردن جبران ميكردم واسشون برا همين يكم الان سختمه

business woman
شايد چون اولين تجربمه اين شكلي ام هميشه هركاري بقيه برام ميكردن جبران ميكردم واسشون برا همين يكم ال ...

بزار یکم آرامش داشته باشه رابطتون همش به فکر جبرانی ...

اگه جبران نکنی فکر میکنی اضافه هستی ،فکر میکنی قصد تلکشو داری ،بر خلاف دوستانی که دارن تاییدت میکنن من میگم این حالت اصلا خوب نیست به مرور باعث میشه از هم فاصله بگیرید چون هر کدومتون فکر میکنید الان باید چیکار کنم جبران بشه ...

جبران توی عشق ورزیدن خوبه ولی توی خرید کردن و هدیه دادن خوب نیست ...بی مناسبت هدیه ندید ...من میگم سوغاتی یعنی گز خوب و سوهان و....

حرفت درسته..ولي خب يهويي اومدش ميخواست سوپرايزم كنه براي همين يكم هول شدم انگار وگرنه تو فكرم بود هر ...

آخی عزیزم امیدوارم ب هر چی که میخوای برسی برات آرزوی بهترینها رو میکنم و همیشه خوشحال باشی😍🥰🌹🌹🌹🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲