2777
2789
عنوان

بچه ها يلحظه بيايننن

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 89 پست
خب وظیفشه که حساب کنه، چرا نمیذاری حساب کنه؟ چرا از حالا بدعادتش میکنی؟

عجیبه والا ...

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وظیفشه که حساب کنه، چرا نمیذاری حساب کنه؟ چرا از حالا بدعادتش میکنی؟

نميدونم راستش روم نميشه

بنظرم ١٠ بار اون حساب كرده يبار من بايد حساب كنم ولي خب نميزاره اصلا

منم خجالت ميكشم

business woman
😅😂 اون در صورتی ممنوعه که حرف نامربوط زده شه  اینا میخوان برن نون پنیر بخورن چیزی نیست 😄

بعد نون پنیر هر کی میخوهد بره خونه خودشون

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
نميدونم راستش روم نميشه بنظرم ١٠ بار اون حساب كرده يبار من بايد حساب كنم ولي خب نميزاره اصلا منم خ ...

ولکن توروخدا، مردا جنبه ندارن پرو میشن از اول هر جور رفتار کنی تا آخر همونه، پس فردا تو زندگی بهت پول توجیبی ام نمیده، از من گفتن بود، اصلا برید کافه صبحونه بخورید بعدشم بذار اون حساب کنه

😅😂 اون در صورتی ممنوعه که حرف نامربوط زده شه  اینا میخوان برن نون پنیر بخورن چیزی نیست 😄

وای مجید دلبندم کلا در رابطه با دوست پسر ممنوعه ولی ایشون یه جورایی نامزدند .

نون و پنیر ارزونیشون دختر نمیدیم بهشون

نميدونم راستش روم نميشه بنظرم ١٠ بار اون حساب كرده يبار من بايد حساب كنم ولي خب نميزاره اصلا منم خ ...

مرد زندگیه یا میخواد خودشو ثابت کنه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین