2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توییتر ندارم.اونجا هم مثل ای نستا میشناسنت فامیلا و اینا یا نمیشه شناخت و راحتی؟ چجوری نصب کنم؟

اصلا نصب کن اونجا جوری نیست ک بشع عین اینستا راحت پیدا کننت نه ... ولی جوش همش بحث و جداله خصوصا الان ک میدونی درگیر چ جریاناتی هستیم مغزت داغون میشه . من یه زمانی برا اینکه اخبار خواننده های مورد علاقمو دنبال کنم داشتمش بعدش پاک کردم چون تو جو اونا هم طرفدارا با هم دعوا داشتن 

وای دقیقا حققققق.. بعد مثلا میگن نی نی سایت باز چ سمیه و همه چیم از دهنشون درمیاد 

یک مشت آدم بیشعور بی فرهنگ که اصلا انتقاد پذیر نیستن  فقط فاز دولت سکولاریسم میان هیچیم بارشون نیست چرندیات اینترنشنال و بی بی سی  رو یاد میگیرن میان از چیزی که حتی ازش ذره ای اطلاع هم ندارن اظهار نظر میکنن جالبت اینکه از اون چرندیاتشون دفاع هم میکنن 

یک مشت آدم بیشعور بی فرهنگ که اصلا انتقاد پذیر نیستن  فقط فاز دولت سکولاریسم میان هیچیم بارشون ...

بعد دقیقا دقت کردی اینا از عرب جماعت و کلا عربستان متنفرن اونوقت طرف شبکه هایی عین اینترنشنال رو میگیرن ک کلا سعودین 😂😂😂 واقعا تو عقل این ادما شک دارم 

بعد دقیقا دقت کردی اینا از عرب جماعت و کلا عربستان متنفرن اونوقت طرف شبکه هایی عین اینترنشنال رو میگ ...

هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره. بیکار نیستن که این همه مجری و سردبیر و.. آدم استخدام کنن و خرج کنن... الان کسی به کسی نون مفت نمیده. کسی هم دلش برا کسی نمیسوزه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره. بیکار نیستن که این همه مجری و سردبیر و.. آدم استخدام کنن و خر ...

حتی نمیدونن چی میخوان هر کدومشون یه حرفیو میگن ... کاش حداقل ثبات داشتن ما هم داریم بخدا از فشار اقتصادی و بی پولی خفه میشیم ولی راهشو این نمیدونیم چون فقط داریم جون آدما رو از دست میدیم و فایده ای نداره و الان تنها کاریم که شده اینترنتا محدود شده به لطف اینا . هر کشوریم باشع محدود میکنه و فقط فک میکنن ایرانه که اینطوریه . بابا بخدا مردم داشتن کارشونو تو اینستا اینا میکردن فاتحه همشون رو خوندین اه اه