2777
2789
عنوان

پسره از خونم فلش عروسیمو دزدیده

296 بازدید | 10 پست

خونه ی عمه ی شوهرم بودم.شوهرم اومد وسایل ببره از خونه از پسرای محل تو کوچه بودن دیدن دستش قفس قناری هس.

شوهرمم گفته بیاین خونه نگا کنین منم چون پسره میخاس بخره.

بعدش چنتا فلشو رم و رم ریدر رو میز تلویزیون بوده.

دوتا پسر حداقل۱۵ ساله یکیشون فلش عروسیمو و یه رم و رم ریدر دزدیدع برده کل خونرو زیرو رو کردیم اخرش شوهرم یادش افتاد ک اونا رو اورده بود خونه یگیشون حتمن برداشته استرس دارم واقن خدا کنه دس ب دس نشه ابروم میره.

شوهرم قراره فردا بره پسررو پیدا کنه وای...🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقتا مطمعن بودیم 

دست برداشته( دزدی شده )

ولی تو خونه بود و شرمنده  افکارمون شدیم 

یادت باشه کاری نکنید شرمنده رفتارتونم بشید

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حیلی وقتا مطمعن بودیم   دست برداشته( دزدی شده )  ولی تو خونه بود و شرمنده   ...

بله عزبزم ولی من همیشه فلشامو میزارم رو میز تلویزیون چون هر روز میندازم میبینمشون جای دیگه امکان نداره.

فلش عروسیم طلایی بود و یه رم رید قرمز ک روش رم بود صد در صد اون برداشنه

شوهرم میگه میخام بکشم بیارم حیاط تهدید کنم نداد ابروشو میبرم

تهدید کنه اونا شکایت میکنن

اصلا اینکارو نکنه واسه خودتون داستان درست نکنید 

برید با عصبانیت اما بدون دعوا و تهدید بخواید وگرنه اگر دوربینی چیزی باشه واستون داستان میشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بله عزبزم ولی من همیشه فلشامو میزارم رو میز تلویزیون چون هر روز میندازم میبینمشون جای دیگه امکان ندا ...

گاهی  ۹۹ درصد مطمعنیم 

ولی خطا همون ۱ درصده 

ب هر حال  امیدوارم پیدا بشع بدون درگیری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

گاهی  ۹۹ درصد مطمعنیم   ولی خطا همون ۱ درصده   ب هر حال&nb ...

اگه پول بود باز آدم ندید می گرفت میگفت تهمت نزنیم ولی این خیلی حساسه حتی یه درصد به یه نفر شک دارن باید پیگیری کنن تا فلش پیدا بشه

اگه پول بود باز آدم ندید می گرفت میگفت تهمت نزنیم ولی این خیلی حساسه حتی یه درصد به یه نفر شک دارن ب ...

فقط یه هشدار بود .