2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بعدش اشتهاشون بر میگرده 😪😪😪😪😪

بستگی دار هرکس یه جوریه باید روحیشو دوباره به دست بیاره و سعی کن خوب غدا بخور البته اگه تموم شد باشه بیماری تو طول درمان نمیشه

سلام عزیزم خوبین؟
پدر تون بهترن خداروشکر ؟
تو دوره شیمی درمانی اشتها خیلی کم میشه . پدر من 25 کیلو کم کرده   شده پوست و استخون . میبینمش دلم براش ضعف میره .هممون داغون شدیم. هیچی نمیتونه بخوره . حتی بوی غذا هم اذیتش میکنه . 

خدا کنه داروهای شیمی درمانی اثر کنن عیب نداره این وزن کم کردن . بعد شیمی درمانی و دوره درمان انشالله اشتهاشون بیشتر میشه
انشاالله همه مریضا شفا پیدا کنن پدر من و شما هم همینطور

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه
سلام عزیزم خوبین؟ پدر تون بهترن خداروشکر ؟ تو دوره شیمی درمانی اشتها خیلی کم میشه . پدر من 25 کیلو ک ...

اره عزیزم دقیقا جیگرم آتیش گرفته هممون نابودیم خیلی خیلی روزای بدی انشاا....بحق امام حسین داروها به بهترین نحو ممکن اثرکنه اشتهاشون برگرده😪😪😪😪

عزیزم پدرت چند جلسه باید شیمی درمانی بشه؟

فعلن دکتر گفته 12 جلسه ، متاسفانه به  کبدش متاساژ کرده و کل کبد هم درگیره   

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه
عدد تومور مارکرش ceaالان روی چند؟

عزیزم متاسفانه نمیدونم چنده .این آزمایشو هر سری موقع شیمی درمانی از  پدرتون میگیرن؟؟؟؟
پدر منم قبل شیمی درمانی آزمایش میده ولی نمیدونم دقیقن همین هست یا نه