2777
2789
عنوان

ساک نامنظم

1157 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من سه روز پیش رفتم سونو واژینال سن بارداری رو ۵ هفته و ۵ روز تشخیص داد درحالی که طبق اولین روز آخرین قاعدگی سن حاملگی ۶هفته و ۴ روز بود ولی گفت قلب تشکیل شده و ضربان داره. بعداز سونو واژینال لکه بینی داشتم که امشب رفتم سونو، سن حاملگی رو کمتر از ۵ هفته زد درحالی که الان ۷ هفته ام طبق پریود و گفت کیسه زرده فعلا قابل مشاهده نیست. اندکی هم نامنظمی در ساک حاملگی و هماتوم. سونو دوم شکمی بود. حالا سوالم اینه ممکنه بخاطر این که سونوی دوم شکمی بوده سن بارداری رو اشتباه تشخیص بده و جنین و قلبش بخاطر شکمی بودن مشخص نشده باشه؟!

یا این که دیگه امیدی نیست و سقط میشه؟

منم برای بار اول که رفتم سونو گفت قلب تشکیل نشده هماتومم داشتم لکه بینیم داشتم ....پنج هفته بودم بعد دکترم شیاف داد بعد ده روز رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده الان بهت دارو دادن .....تا ۸ هفته جا داره که قلب تشکیل بشه 

منم برای بار اول که رفتم سونو گفت قلب تشکیل نشده هماتومم داشتم لکه بینیم داشتم ....پنج هفته بودم بعد ...

آخه سه روز قبل که رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده ولی امشب که رفتم گفت کیسه زرده هم دیده نمیشه!

اندازه ساک بارداری رو هم نسبت به سونوی قبل کوچیک تر زده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷