2777
2789
عنوان

دیوونه شدم دبگه

219 بازدید | 18 پست

دبوونه شدم دبگه از دست شوهرم.شوهرم بخاطر جدایی پدر مادرش با پدر بزرگش اینا زندگی مبکرد....بماند که بعد ازدواح ما چقذ داستان داشتبم بخاطر این پدر بززگه...امروزم شوهرم بیرون۲۰۰تومن کار کرد!یهو دیدم رفته واسه بابابزرگه کل۲۰۰تومنو گردنبند خریده که گرم باشه...درصورتی که کارتش خالیه!قبلشم کلی دارو براش خریده بود!نمیدونید چقد سوختم.میدونم شاید خسودیه اما اینقد ازین اتفاقا افتاده که من ارزوی مرگشونو دارم.چرا با۸۷سال نمیمیره؟اینقدم با سیاسته وشوهرمو خر مبکنه.هیشکی ازبچه هاشم تخویلش نمیگیره.ازین میسوزم که پسفردا هم که بیفته بمیره همه چیراش میرسع به بچه هاش و کوفتم به شوعر من نمبدن.اما الان صفر تا صد کاراش با شوهر منه.دیوونه شدم.واقعا نباشع من راحت زندگی میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب جای پدرش می مونه

پس زنش چه حایگاهی داره که هیچ مسئولینی در قبال زندگیش حس نمیکنه.بخدت کرونا گرفته بودیم...منو ول میکرد میرفت پیش اون بیمارستان!چون دبگه کسی نمیرفت از۶تا بچش

پس زنش چه حایگاهی داره که هیچ مسئولینی در قبال زندگیش حس نمیکنه.بخدت کرونا گرفته بودیم...منو ول میکر ...

یکم سیاست خرج کن واسه شوهرت با دعوا هیچی درست نمیشه 

هرچی بیشتر لج کنی،،،،شوهر دو برابر لج میکنه

خب بزرگش کرده دیگه جای پدرش هست از حرفات خوشم نیومد که‌گفتی کی میمیره شما هم یه روزی پیر میشی اینو ی ...

ببین وقتی یکی داااائم که تو حونتی عی زنگ بزنهههه خودشو بزنه به موش مردگی شما چیکا میکنی.این همه خونه هامون دوره هرروزشوهر منو چن بار میکشونه اونجا.ولی بخدا ما مریض که میشیم یه زنگ بما نمیزنه.حالا هر کدوم از بچه هاش باشن براشون غذا هم میبرن!

چرا میگی بدجنس

خب عزیزم شوهرت داره کمک میکنه ب ی آدم نیازمند اصلا فرض کن پدربزرگش نیس ی غریبس ک نیاز ب کمک داره چرا میخای مانع کمکش شی بعدم عمردست خداس گناه داره آرزوی مرگ کسی روکنیم

پیامبرفرمودن پیرها برکت خانه هاهستن

اگه بمیره بعدبرکت از زندگیتون بره خدایی نکرده اونوقت خوشت میاد

بزا همسرت کمک کنه توام باخدامعامله کن بگوصدقه سربچه هام بگوخدایاتن خودم وهمسروبچه هام سالم باشه تاابدب جاش شوهرمم ب اون بنده خدامیرسه

باخدامعامله کن ضرر نمیکنی

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

یکم سیاست خرج کن واسه شوهرت با دعوا هیچی درست نمیشه  هرچی بیشتر لج کنی،،،،شوهر دو برابر لج میک ...

بخدا وقتی زنگ میزنه به شوهرم یجورییییی میگه باباجااااان چرا نمیای.اینم هر کاری داره ول میکنه میره.منم فحش میدمااا