2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر عزیزم حس بد منتقل نکنیم:)

عزیزم اصلا حس بد منتقل نکردم 

همه ی اینا بستگی ب توقع فرد داره 

گفتن جهیزیه آبرومندانه واقعا هم همینه قیمت 

ما الان داریم برای خواهرم خرید میکنیم یه دست قابلمه استیل شده ۲۵میلیون چینی شده سی تومن بجز بقیه لوازمش ک همه کوچیکاش بوش هست مبل هم قیمت کرده 120 تومن 

سرویس خواب هم معمولیش بوده 25 

تا الان ک بیشترشو خریده شده نهصد 

کسی که نداره ساید نمیگیره گف ابرومندانه ، دیگ درحدی ک همه چی باشه حتی کمترین قیمتش .. 

آبرومندانه یعنی همه چی باشه و بهترینش باشه 

ولی بازم بستگی ب توقع و سلیقه و سطح مالی فرد داره 

اره بخدا خونه و مغازه میسازه بعد میگه وام ازدواجو گرفتی برو بخر از نامزدیم ب بعد فقط دلمو شکسته یک ...

عزیزدلم فدای سرت یه راهی هم هست حساب باز کن بانک رسالت ، بعد وام ازدواجت رو توش سپرده کن سه ماه ، ۶۰ درصد بهت باز وام میده ، تازه اگر آشنایی داشته باشی که حساب بانک رسالت داشته باشه و امتیازش خوب باشه میتونه بهت امتیازش رو منتقل کنه

خیلی راحت یخچال ساید نمیخره:) معمولی میخره  نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن بگن خیلی شاخیم

عزیزم اینا همش سلیقه ایه وقتی الان خونه های تهران همشون جای یخچال سایده چجوری معمولی جا بدن 

عزیزدلم فدای سرت یه راهی هم هست حساب باز کن بانک رسالت ، بعد وام ازدواجت رو توش سپرده کن سه ماه ، ۶۰ ...

درد من یکی دوتا نیست🥺💔

هیچوقت بابامو حلال نمیکنم و این روزارو فراموش نمیکنم

با حرفاش فقط با روح و روان من بازی میکنه بقول خودش چهارطبقه ساخته الان میگه کاش سرمایه داشتم مغازمو باز میکردم