عزیزم من داشته باشم هم ۱۷۰ پول یخچال ساید نمیدم مگه عقلم کمه؟ دوو میخرم سایدش بهترین حالت ۵۰ تا ۶۰ ت ...
ببین همین خانم که دارن میگن ۱۷۰ تومن پول یخچالمه برو تاپیک هاشو نگا کن گفته خونم ۸۵۰ ملیونه کجا برم یه ۸۰ متری بتونم بخرم؟
نمیفهمم چرا انقد میخوان حس بد منتقل کنن به عروس ها و بگن وای خیلی سخته پولت کمه و فلان
بهتره محل ندی
فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
والا به قول تو داشته باشمم نمیخرم همجین یخچالیو کارش این که سرد کنه و میکنه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
ببین همین خانم که دارن میگن ۱۷۰ تومن جول یخچالمه برو تاپیک هاشو نگا کن گفته خونم ۸۵۰ کجا برم یه ۸۰ م ...
من اصلا واقعا بیشتر از 350 خرید نمیکنم چون خونم نزدیک 80 متر ، و نمیخوام خیییلی پرش کنم و بیشتر سادگی دوست دارم برقی ها رو هم میخوام دوو و پارس خزر بخرم
عزیزم حتما ب تاریخ اون تاپیک دقت کن و اون پول و میخواستیم ارزشش حفظ بشه برای سرمایه گذاری و ...
خداروشکر عزیزم
حس بد منتقل نکنیم:)
1
5
10
15
20
25
30
35
40