والا چند دقیقه پیش گلاب به روتون نمی دونم چرا حالت تهوع داشتم فشارمم اومد پایین اینا فشار سنج آورد فشارمو گرفتن آب قند پدر شوهرمم😂اومد پشتمو مالید دلم میخواست خودمو خفه کنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نه اصلا من خودم تا یماه پیش همین مشکل تورو داشتم ب حدی رسید ک رفتم خونه پدرم برای طلاق اما الان خداروشکر بهترشده ولی درکل گفتم اگ زیاد اینکارو نمیکنه جای نگرانی نیست گاهی پیش میاد
نه اصلا من خودم تا یماه پیش همین مشکل تورو داشتم ب حدی رسید ک رفتم خونه پدرم برای طلاق اما الان خدار ...
دو هفته بود با رفیقاش بیرون نرفته بود ولی خب وقتی اون میره منم نیاز دارم با دوستام برم اون حتی به من اجازه نمیده بابامم طرفشو میگیره میگه راست میگه کجا میخوای بری با دوستات