2777
2789
🤣

والا چند دقیقه پیش گلاب به روتون نمی دونم چرا حالت تهوع داشتم فشارمم اومد پایین اینا فشار سنج آورد فشارمو گرفتن آب قند پدر شوهرمم😂اومد پشتمو مالید دلم میخواست خودمو خفه کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ زیاد برا ما هفت ساله همو درک نمی‌کنیم چ برسه ۱۱سال خدا صبرت بده

واقعا داره دقم میده هیچی نمی تونم بگم هر چی میگم بهم میگه تو بچه ای تو بچه ای 

چرا بچه بازی در میاری 

در حالی که خیلی وقتا حرف حقو میزنم

۱۱سال 

من و شوهرمو ۱۴سال تفاوت داریم من تلاش میکنم بزرگ شم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

چرا عزیزم ....

الان بیرونه چرا ؟!

مشکلی داری مگه ؟!🥺

اگه با شوهرت مشکل نداری این غم و غصه ای ک الکی اومده سراغت از تنهایی پاشو ی چای بزار ی فیلم بزار برو غرق فیلم شو ک ناراحتیت یادت بره ✨😍

چرا عزیزم .... الان بیرونه چرا ؟! مشکلی داری مگه ؟!🥺 اگه با شوهرت مشکل نداری این غم و غصه ای ک ا ...

تولد رفیقش بود 

نه خواهر مشکلی ندارم 

ولی دلم از این گرفته آخه اونامجردن این بین اونا الان چیکار می‌کنه بهشم میگم ناراحت میشه 

الان حق داری میدی به اون گلم؟

نه اصلا من خودم تا یماه پیش همین مشکل تورو داشتم ب حدی رسید ک رفتم خونه پدرم برای طلاق اما الان خداروشکر بهترشده ولی درکل گفتم اگ زیاد اینکارو نمیکنه جای نگرانی نیست گاهی پیش میاد

تولد رفیقش بود  نه خواهر مشکلی ندارم  ولی دلم از این گرفته آخه اونامجردن این بین اونا ال ...

چن سالشه مگه؟! ت چندساله ؟!

مردها کلن لجبازن با لجبازی بگی ک دیگه عمرا جوابتو بدن....

همیشه اروم اروم شوهرتو راه ببر 

البته منم خیلی خرم بخاطر سنم هیچ وقت نمیتونم خوب رفتار کنم همش لج میکنه 🙁🙁 خدایا درستم کن 

نه اصلا من خودم تا یماه پیش همین مشکل تورو داشتم ب حدی رسید ک رفتم خونه پدرم برای طلاق اما الان خدار ...

دو هفته بود با رفیقاش بیرون نرفته بود ولی خب وقتی اون می‌ره منم نیاز دارم با دوستام برم اون حتی به من اجازه نمیده بابامم طرفشو میگیره میگه راست میگه کجا میخوای بری با دوستات 

چن سالشه مگه؟! ت چندساله ؟! مردها کلن لجبازن با لجبازی بگی ک دیگه عمرا جوابتو بدن.... همیشه اروم ا ...

من ۱۷همسرم ۲۸ 

آخه برای من جای تعجبه خیلی معذرت می‌خوام بازیا میرینن به هیکل همسرشون طرف هنوز براش میمیره من با محبت رفتار میکنم اصلا تاثیری نداره انگار